Benaderde Marktwaarde

Dé berekenings- en waarderingsapplicatie voor Pensioen, ODV, Lijfrente en Stamrecht.

Met Benaderde Marktwaarde maak je al je jaarlijkse Pensioen-, ODV-, Lijfrente- en Stamrechtberekeningen. Inclusief optioneel te activeren robotisering van berekeningen, adviessignalen en exports.

Benaderde marktwaarde - Akkermans

Features Benaderde Marktwaarde

De meest interessante en belangrijke BMW-features op een rij.

Berekeningen

Alle berekeningen voor 2de pijler Pensioen, ODV, Lijfrente, Stamrechten en Gouden Handdrukken in één efficiënte applicatie. Inclusief automatische berekening van uitkeringen ten behoeve van de verloning.

Alle waarderingsgrondslagen

Reken meerdere aanspraken in één keer door. Op basis van direct ingaand, uitgesteld, fiscaal, commercieel, RJ, extern verzekerd of bancair. Benaderde Marktwaarde ondersteunt het allemaal. 

BMW-Robot

Maak het jezelf makkelijk, bespaar tijd en creëer extra declarabele uren. Robotiseer (optioneel) de jaarlijkse pensioen- en lijfrenteberekeningen.

Koppeling Flexibiliseren

Flexibiliseer berekende 2de pijler pensioenen. Vanaf medio 2021 wordt deze koppelingsfunctie automatisch toegevoegd aan BMW Pro.

BMW Import

Heb je adviesdossiers vanuit de ‘oude’ Benaderde Marktwaarde applicatie, dan importeer je deze in een paar klikken.

Smart Adviesdossier

Werk per berekening vanuit één Smart Klantdossier. Maak eenvoudig vervolgdossiers aan en neem gegevens en instellingen automatisch over.

Adviessignalen

Automatische adviessignalen informeren je over belangrijke adviesmomenten. Inclusief het instellen van eigen signalen.

Meer Efficiëntie

Door de verhoogde efficiëntie, de koppeling met Flexpensioen en de robot-functie, verhoog je de marge op jouw adviesdeclaraties.

Voordelen Robotiseren

De belangrijkste voordelen en redenen om te robotiseren op een rij.

Bespaar op kostbare werkuren

Bespaar jaarlijks tot 90% aan tijd door het robotiseren van je Pensioen-, ODV-, Lijfrente- en Stamrechtberekeningen. Tijd die je in kunt zetten voor andere declarabele werkzaamheden.

Ondersteunende Adviessignalen

Automatische adviessignalen en handmatige signalen informeren je over belangrijke data en adviesmomenten. Inclusief het doorplannen van (vervolg)taken.

Methodieken van robotiseren

Robotiseren op basis van centraal onderhouden grondslagen of op basis van aangepaste grondslagen. Stel voor een naadloze aansluiting bij de overeenkomst, de gewenste methodiek per adviesdossier in.

Automatische overgangen

Automatische overgangen zorgen ervoor dat adviesdossiers automatisch omgezet worden van de uitstelfase naar uitkering. Inclusief signalen om je hierover te informeren én over het opstarten van de verloning.

Exporteer berekeningsresultaten

Met speciale exports exporteer je relevante gerobotiseerde berekeningsresultaten voor een efficiënte verwerking t.b.v. de verloning en de jaarrekening.

Advieskansen & Grip

Zet de exports van berekeningsresultaten in voor grip op de berekeningen en het signaleren van advieskansen. Combineren dit met de adviessignalen en je mist geen advieskans meer.

Vervroeg verloningsberekeningen

Met de optie gesplitst robotiseren worden de berekeningen voor de verloning uitgevoerd tijdens de Robot-run van november. Zodat je tijdig over alle (geïndexeerde) uitkeringen voor de verloning beschikt.

API

Sluit je eigen systemen aan op onze REST API en lees de berekeningsresultaten voor de jaarrekening en verloning in, haal signalen op voor je eigen workflows en sla rapporten op.

Abonnementen

Er zijn drie type abonnementen voor BMW. BMW Start € 58, BMW Next € 67 en BMW Pro € 75.

Met BMW Start kun je 10 dossiers aanmaken, met BMW Next 20 en met BMW Pro een onbeperkt aantal dossiers. Daarnaast kun je met BMW Pro direct binnen een dossier (wanneer je over Flexpensioen beschikt) de aanspraken flexibiliseren.

Alle genoemde bedragen zijn per maand, exclusief robotiseren Tooltip-bmw en exclusief btw.

Bestel vandaag jouw BMW proeflicentie. 

Een abonnement gaat altijd vooraf aan een proefperiode van 21 dagen. Daarna gaat het abonnement definitief in. Tenzij je voor het einde van de proefperiode annuleert.

"*" geeft vereiste velden aan

Akkoord met algemene voorwaarden*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever persoonlijk contact? Neem dan contact met ons op, wij zijn je graag van dienst!