Flexpensioen

Flexibiliseer pensioenaanspraken en realiseer een tot 35% hogere pensioenuitkering!

Met Flexpensioen flexibiliseer je eenvoudig de pensioenaanspraken van je klant. Kies de gewenste flexibiliseringselementen, combineer deze en realiseer pensioen op maat én een hogere pensioenuitkering. En het mooie van flexibiliseren, het kost je klant helemaal niets extra’s!

Features Flexpensioen

De meest interessante en belangrijke Flexpensioen-features op een rij.

Maatwerk in 2de pijler pensioen

Met Flexpensioen bied je jouw klant maatwerk in het 2de pijler pensioen. De perfecte aanvulling op Pensioen- & Life Event Planning.

Aanpassen ingangsdatum

Pas de ingangsdatum van de pensioenen naar wens aan. Ongeacht of het gaat om vervroegen of uitstellen.

Uitruilen

Ruil de pensioenvormen uit zonder beperkingen. Pas de uitkeringen bij leven en overlijden aan, geef een overgangspercentage op, of zelfs de exacte uitkering.

Omzetten indexatierecht

Optimaliseer de hoogte van de uitkering voor je klant, door het aanpassen van de geïndexeerde uitkering naar een gelijkblijvende uitkering.

Combineer Flexibiliseringselementen

De diverse flexibiliseringselementen zijn perfect met elkaar te combineren. Dus pas bijvoorbeeld gerust eerst de ingangsdatum aan om vervolgens te variabiliseren.

Optimalisatie pensioenuitkering

Laat geen kansen liggen en bied je klanten de optimale pensioenuitkering door aanspraken op maat te flexibiliseren.

Variabiliseren

Variabiliseer pensioenuitkeringen op basis van 5 vrij instelbare periodes. Van hoog naar laag of juist van laag naar hoog. Inclusief controles op grenswaarden.

Koppeling Benaderde Marktwaarde

Flexibiliseer direct vanuit Benaderde Marktwaardedossiers voor nog meer efficiëntie. En is een BMW-dossier gerobotiseerd, dan wordt de flexibilisering automatisch mee berekent.

OPtimaliseer pensioenuitkeringen, gratis!

Flexibiliseer pensioenaanspraken, combineer flexibiliseringselementen en realiseer pensioen op maar én een tot 35% hogere pensioenuitkering voor je klant. En het mooie van flexibiliseren, het kost je klant helemaal niets extra’s!

Bestel vandaag jouw Flexpensioen proeflicentie.

Een abonnement gaat altijd vooraf aan een proefperiode van 21 dagen. Daarna gaat het abonnement definitief in. Tenzij je voor het einde van de proefperiode annuleert.

Flexpensioen kost € 31,25 excl. btw per maand. Iedere volgende licentie krijgt 20% korting.

"*" geeft vereiste velden aan

Akkoord met algemene voorwaarden*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever persoonlijk contact? Neem dan contact met ons op, wij zijn je graag van dienst!