Idiligo

Voer gestructureerde, doelgerichte en succesvolle online klantgesprekken.

Met Idiligo voer je middels vrij in te richten gesprekflows, op gestructureerde wijze succesvolle online klantgesprekken voor bijvoorbeeld adviezen, jaarrekeningen, onderhoudsgesprekken, contracten en inventarisaties.

Features Idiligo

Idiligo gaat verder dan Teams, Zoom en andere oplossingen. Lees hieronder hoe!

Online klantcontact

Start net als bij Teams en Zoom online videogesprekken met klanten, prospects, werknemers of andere interessante doelgroepen en laat de doelgerichte gesprekflow het gesprek bepalen. 

Gesprekflows

Zet scripts in om de ultieme gesprekflow samen te stellen. Bouw naadloos aansluitende scripts en optimaliseer online gesprekken en processen.

Integreer bronsystemen

Laad voorafgaand aan een gesprek brondata uit meerdere systemen en presenteer deze op het juiste moment in de gesprekflow. Pas data aan, verrijk data, genereer er documenten mee en upload alles weer terug. 

Microsites

Heeft je gesprekspartner ‘huiswerk’ naar aanleiding van het gesprek? Activeer dan een Microsite die aan het gesprek gekoppeld is. Dan kunnen naderhand vragen beantwoord worden, documenten worden geüpload en nog veel meer!

Scripts idiligo

Bouw met scripts ultieme gesprekflows en optimaliseer processen.

Deel je scherm

Deel je scherm en laat de klant meekijken met documenten, vul samen formulieren of doorloop een adviesberekening. Bied gemak, ontzorg en versnel processen met wel 30%!

Presenteer documenten

Presenteer documenten om deze samen door te nemen. Van jaarrekeningen, contracten tot een PowerPoint presentatie. Alle belangrijke bestandsformaten zijn in te zetten.

Vul formulieren in

Definieer formulieren die je wilt laten invullen. Van bestelformulieren, inventarisaties, vergadernotities tot het vergaren van informatie. Vul  formulieren samen in of stuur een Do It Yourself link. 

Presenteer video’s en foto’s

Verbeter de klantervaring door tijdens je online meeting video’s of foto’s te laten zien. Gebruik deze functie om informatie te visualiseren en je bedrijf te laten opvallen.

Maak keuzes

Een gesprekflow met meerdere opties en doelstellingen? Dan regel je alle relevante keuzes met bijbehorende scripts in om je doelstellingen gestructureerd en efficiënt te realiseren.

Genereer documenten, E-mails en verslagen

Genereer eenvoudig PDF’s van ingevulde formulieren of gegeven antwoorden. Laat ze meteen ondertekenen, koppel ze aan de microsite of verstuur ze als gespreksverslag.

Onderteken documenten

Dienen er belangrijke documenten zoals jaarrekeningen of juridische documenten ondertekend te worden? Voeg dan Ondertekenen toe aan een gesprekflow en verhoog je conversie met 80%.

Sluit iframes en HTML in

Sluit eenvoudig externe inhoud in. Zoals een online adviestool, een online afsprakentool of zelfs YouTube-video’s en advertenties. De mogelijkheden zijn oneindig!

Idiligo’s tevreden klanten

Toegepast door groot en klein.

Activeer vandaag jouw Gratis Idiligo licentie. 

Idiligo heeft meerdere abonnementen en één daarvan is Idiligo Free Forever. Registreer je vandaag nog via onze Partnerlink.

Registratie via Partnerlink

Wil je Idiligo uitproberen en je registreren voor Idiligo Free Forever, klik dan op onderstaande button. Je wordt dan doorgeleid naar een speciale registratiepagina. Vul hier je gegevens in en je kunt aan de slag!

Ik wil meer informatie over Idiligo

Wil je meer weten over Idiligo en de diverse abonnementen? Bekijk dan hun website eens. Wil je registreren, doe dat dan via onze Partnerlink zodat je in de toekomst gebruik kunt maken van een koppeling tussen het FinSourceOne Platform en Idiligo.

Hulp nodig? Neem dan contact met ons op, wij zijn je graag van dienst!