LIJFRENTE

Bereken eenvoudig alle mogelijkheden van lijfrentepremieaftrek voor je klant.

Door de vele bijzonderheden en mogelijkheden in de lijfrentewetgeving, is lijfrente advisering vaak complexer dan gedacht. Het kan hierdoor uiteindelijk tijdrovend zijn een gefundeerde en volledige berekening te maken.

Het geavanceerde Lijfrenteprogramma is dan ook een absolute must voor iedere adviseur, die efficiënt gedegen lijfrente adviezen wil uitbrengen aan particulieren én ondernemers.

En niet uitsluitend voor jaarruimte berekeningen, maar rekening houdend met álle mogelijkheden die het lijfrenteregime biedt.

Akkermans & Partners - adviesapplicatie Lijfrente

Lijfrente BEREKENINGEN

Maak lijfrenteberekeningen met inachtneming van álle lijfrente mogelijkheden voor
particulieren én ondernemers.

Berekeningen

Met het Lijfrenteprogramma maak je in een handomdraai lijfrenteberekeningen voor de jaarruimte en reserveringsruimte. Voor ondernemers is bovendien de FOR-ruimte en stakingswinstruimte te bepalen.

Grondslagen

Binnen de berekeningen wordt onder andere rekening gehouden met lopende pensioen-aanspraken, historische premiepercentages, correctiefactoren, franchises, maximale aftrek en FOR-dotatie en de mogelijke omzetting van de stakingswinst.

Intelligentie & EFFICIËNTIE

De intelligentie in het Lijfrenteprogramma in combinatie met de volledigheid van opties en vraagstellingen, zorgen ervoor dat jij als adviseur efficiënt adviseert. Keer op keer, aan zowel particulieren als ondernemers.

Reactieformulier

De jaarlijkse investering voor het Lijfrenteprogramma bedraagt € 375,- excl b.t.w. voor 1 user.

"*" geeft vereiste velden aan

Akkoord met algemene voorwaarden*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.