ODV-robot

Volledig geautomatiseerd al jouw ODV-berekeningen op een rij.

Met de ODV-robot worden al je ODV-berekeningen ieder jaar volledig gerobotiseerd berekend. Inclusief automatische overgang van de uitstelfase naar de uitkeringsfase en automatische adviessignalen.

Benaderde marktwaarde - Akkermans

Features ODV-robot

De meest interessante en belangrijke ODV-robot features op een rij.

Berekeningen

Alle mogelijke berekeningen voor de uitstel- en uitkeringsperiode zijn opgenomen. Inclusief automatische toetsingen, de transitorische posten en binnenkort de ODV verkregen uit een echtscheiding.

Adviessignalen

Automatische adviessignalen informeren je over belangrijke adviesmomenten. Inclusief het instellen van eigen signalen.

Export berekeningsresultaten

Exporteer alle berekeningsresultaten naar Excel voor een efficiënte verwerking ten behoeve van de verloning en jaarrekening.

Uniformiteit

Geen eigen Excelbestanden meer te onderhouden, altijd uniforme berekeningen en alles op één centrale plek.

Bespaar tijd

Door de inzet van robotisering, bespaar je jaarlijks 90% aan tijd. Tijd die je in kunt zetten voor andere werkzaamheden.

Grip

Ondanks het robotiseren behoud je 100% grip op de adviesdossiers. Dus ook op de input en de berekeningsresultaten.

Smart Adviesdossier

Werk per ODV-berekening vanuit één Smart Klantdossier. De robot maakt automatisch vervolgdossiers aan en bouwt een volledige adviestrail op.

14.000 dossiers

Inmiddels zijn er ruim 14.000 ODV-dossiers opgenomen in de ODV-robot. Wat resulteert in een jaarlijkse tijdsbesparing van bijna 7.000 uur.

Activeer vandaag jouw ODV-robot proeflicentie. 

Een abonnement gaat altijd vooraf aan een proefperiode van 21 dagen. Daarna gaat het abonnement definitief in. Tenzij je voor het einde van de proefperiode annuleert.

De investering bedraagt € 10 excl. btw per dossier per jaar. Vanaf 20 dossiers krijg je automatisch korting die oploopt tot 20%.

Ik heb al toegang tot FinSourceOne

Top! Dan log je in op FinSourceOne, ga je naar de shop en daar bestel je bij nieuwe producten de ODV-robot. De proefperiode start nadat je de licentie binnen jouw account hebt geactiveerd.

Ik nog geen toegang tot FinSourceOne

Dan dien je eerst een gratis account aan te maken. Ga naar FinSourceOne en kies voor ‘Nu registreren’. Na het afronden van je registratie volg je bovenstaande stappen.

Hulp nodig? Bekijk dan ons help center voor alle informatie over het bestelproces.
Liever persoonlijk contact? Neem dan
contact met ons op, wij zijn je graag van dienst!