ODV-ROBOT

Ieder jaar volledig geautomatiseerd al je ODV-berekeningen op een rij. Makkelijker kan het niet!

alle berekeningen

Alle mogelijke berekeningen zijn opgenomen én 100% correct. Ruim 14.000 dossiers bevestigen dit.

Uniformiteit

Geen eigen Excelbestanden meer te onderhouden, uniforme berekeningen en alles op één plek.

adviessignalen

Adviessignalen en eigen herinneringen, informeren je tijdig over belangrijke adviesmomenten.

Gemak én extra omzet

De ODV-robot biedt gemak, verhoogt je marge tot 90% en creëert extra declarabele uren.

Akkermans & Partners - ODV Robot

ODV-ROBOT BEREKENINGEN

Altijd 100% correcte en uniforme berekeningen. Ook wanneer het gaat om de uitkeringsperiode.

Berekeningen

Daadwerkelijk alle mogelijke berekeningen zijn opgenomen én 100% correct. Meer dan 14.000  dossiers onderschrijven dit. En alle benodigde resultaten worden berekend, inclusief automatische toetsingen en de transitorische posten.

Uitkeringsperiode

Naarmate de ODV-dossiers langer lopen neemt de complexiteit toe. Immers, kennis zakt weg en dossiers gaan over van de uitstelfase naar de uitkeringsfase. Waarbij de complexiteit in berekeningen toe neemt. Maar geen nood, ook dit automatiseert de ODV-robot volledig voor je.

ODV-Robot

Maak het jezelf makkelijk, bespaar tijd, creëer extra declarabele uren én verhoog de marge op je declaratie met de ODV-robot. Laat de ODV-robot het werk voor je doen en adviessignalen en eigen herinneringen informeren je over belangrijke adviesmomenten.

Verhoog je adviesmarge tot 90% op advies-declaraties én creëer extra declarabele uren

Zet de ODV-robot in voor de automatisering van de jaarlijkse ODV-berekeningen en creëer extra uren die je in kunt zetten voor andere declarabele werkzaamheden. Geniet daarnaast van alle andere tijdsbesparende en omzet genererende features, zoals een verhoogde efficiëntie en adviessignalen.

ODV-ROBOT FEATURES

De meest interessante en belangrijke ODV-robot features op een rij.

Berekeningen

Alle mogelijke berekeningen zijn opgenomen én 100% correct. Ruim 14.000 dossiers bevestigen dit.

Adviessignalen & Herinneringen

Automatische adviessignalen informeren je over belangrijke adviesmomenten. Inclusief het instellen van eigen herinneringen.

Insights

Duik in de onderliggende berekeningen en grafiekdata. Beoordeel hoe bereke-ningen tot stand zijn gekomen en zoom in op tussenresultaten.

Advieswaarde Dashboard

Bekijk de met ODV-robot gerealiseerde advieswaarde. Inclusief gerealiseerde tijdsbesparing en de waardering daarvan.

Klant CRM

Beheer klantgegevens voor alle type berekeningen vanuit het Klant CRM. Alles op één plek en klantgegevens zijn eenvoudig te anonimiseren.

Resultaten en Grafieken

De ODV-robot rekent real time en moderne rapporten en dynamische grafieken ondersteunen jouw adviezen en klantgesprekken.

Smart Adviesdossier

Werk per type berekening vanuit één Smart Adviesdossier. Maak eenvoudig vervolgdossiers aan en neem gegevens en instellingen automatisch over.

Export resultaten

Exporteer essentiële berekenings-resultaten ten behoeve van de verloning en jaarrekening naar Excel. Zodat de berekeningsresultaten snel en efficiënt verwerkt kunnen worden.

Meer efficiëntie

De ODV-robot neemt alle werkzaamheden voor de jaarlijkse ODV-berekeningen uit handen. Wat resulteert in een forse efficiëntieslag.

Meer marge

Door de verhoogde efficiëntie en de automatisering van de jaarlijkse berekeningen, verhoog je de marge tot 90% op  jouw adviesdeclaraties.

Meer declarabele uren

Slimme functies als robotiseren, adviessignalen, export van resultaten en meer efficiëntie resulteren in forse tijdsbesparing én meer declarabele uren.

Reactieformulier

Voor het gebruik van de ODV-robot betaal je jaarlijks € 10,- voor ieder dossier dat je aanmaakt. Maar…hoe meer dossiers, hoe lager de prijs!

De volgende kortingen zijn namelijk automatisch van toepassing:

0 – 19 dossiers: 0% korting
20 – 49 dossiers: 10% korting op alle dossiers
50 – 99 dossiers: 15% korting op alle dossiers
> 100 dossiers: 20% korting op alle dossiers

BESTEL INCLUSIEF PROEFPERIODE

Plaats je bestelling en krijg de eerste 21 dagen gratis toegang. Na 14 dagen ontvang je een bericht met de vraag of je de ODV-robot wilt blijven gebruiken en dan pas beslis je.

In de tussentijd staan wij klaar om je persoonlijk te begeleiden en je vragen te beantwoorden.

FACTURERING

Geef bij bestelling alvast het verwachtte aantal dossiers op. Op basis daarvan ontvang je bij definitieve ingang van de licentie een factuur ter hoogte van 50% van de totale dossierwaarde. Zodra je meer dossiers aanmaakt worden de aanvullende dossiers per maand achteraf gefactureerd.

De genoemde bedragen zijn exclusief b.t.w.