Voordelen Robotiseren

De belangrijkste voordelen en redenen om te robotiseren op een rij.

Bespaar kostbare werkuren

Het allergrootste en belangrijkste voordeel, is natuurlijk gelegen in de tijdsbesparing. Want door het robotiseren van berekeningen bespaar je jaarlijks 90% aan tijd. Tijd die je in kunt zetten voor andere declarabele werkzaamheden.

Procesoptimalisatie

Je hebt het al druk zat met alle werkzaamheden. De ene piekdrukte is nog niet afgerond, de andere volgt alweer. Door te robotiseren breng je de piekdrukte in pensioenberekeningen en vervolgwerkzaamheden terug met 90%.

Uniformiteit

Geen solo-berekeningen meer of berekeningen met grondslagen die afwijken van de standaard zoals deze van toepassing is binnen de organisatie.

Automtische Adviessignalen

Vaak worden herinneringen vastgelegd in de persoonlijk agenda. Ken je dat ook, het vastleggen van herinneringen in je agenda? Niet meer nodig, signalen informeren je automatisch over belangrijke adviesmomenten. Ontbreekt er een signaal, dan geef je die aan ons door of je maakt handmatig een signaal aan.

Meer efficiëntie

Niet alleen bespaar je tijd met het robotiseren van dossiers, maar je werkt ook efficiënter. Na het robotiseren worden bijvoorbeeld alle relevante berekeningsresultaten klaargezet in speciale Excelbestanden. Die je kunt downloaden voor een efficiënte verwerking in de loonadministratie of jaarrekening. Adviessignalen zijn gecentraliseerd in het Signalen Dashboard en rapporten kun je in bulk downloaden. Nóg meer efficientie? Dan sluit je jouw systemen aan op de beschikbare API.

Door tijd te besparen verdien je geld

Tijd is geld. We weten het allemaal. De investering in de adviessoftware is snel terugverdiend door de tijdbesparing. Bovendien kun je als adviseur meer klanten bedienen, piekbelasting opvangen of ervoor kiezen om andere dingen te doen in de tijd die overblijft.

Centralisatie

Alle dossiers op één centrale plek. Indien gewenst ingedeeld naar vestigingen zodat de dossiers in het kader van privacy afgeschermd kunnen worden. Door de centralisatie van data, kunnen werkzaamheden ook eenvoudiger overgenomen worden door een collega.

Verhoging van je marge

Door tijdsparing verhoog niet alleen je marge van het adviesdossier, maar ook je totale marge. Tenslotte, op de uren die je vrijspeelt voor andere declarabele werkzaamheden maak je ook marge

Benieuwd naar alle Robot-features?

Bekijk dan de adviessoftware die het robotiseren van advies- en pensioenberekeningen ondersteunen: Zoals Benaderde Marktwaarde, ODV-robot en Flexpensioen. Meer applicaties volgen snel!

Benaderde Marktwaarde

Adviessoftware voor de waardering van Pensioen, Lijfrente en Stamrechten.

ODV-robot

Robotisering van jaarlijkse ODV-berekeningen

FLEXPENSIOEN

Flexibilisering van pensioenaanspraken. Variabilisering, uitstellen, vervroegen …