Knowledge

Knowledge bestaat uit de disciplines Oysterwyck Hogeschool – hét opleidingsinstituut voor de pensioen- en financiële branche – en Hermes Exameninstituut.

Zo’n 30 jaar ervaring zet ons op voorsprong. Onder andere door onze internationaal erkende Bachelor- en Mastertitels (NVAO geaccrediteerd). En door haar nauw op de praktijk aansluitende Pensioen-, Wft- en Financiële planning opleidingen, waarbij kennis onmiddellijk in de praktijk kan worden ingezet.

Cedeo erkend. Klanten waarderen ons met 93,7%!

Wet uitfasering pensioen in eigen beheer, 3 aandachtspunten

Naast uiteraard nog voldoende vragen over de technische inhoud van het wetsvoorstel, zijn inmiddels drie belangrijke overige issues herkend: Is de Wft van toepassing bij advies over het uitfaseren? Moet de partner gecompenseerd i.v.m. te maken keuzes en met het oog op een mogelijke [...]

Lees verder Meer nieuws

Belastingplan 2017: aanpassingen Uitvoeringsbesluit voor verzekeraars en beleggingsondernemingen

Uitvoeringsbesluit inkomstenbelasting aangepast op belastingplan 2017

Lees verder Meer nieuws

Wetsvoorstel vereenvoudiging beslagvrije voet aangekondigd

De ministerraad is akkoord met indiening van een wetsvoorstel dat schuldenaren moet beschermen tegen aantasting bestaansminimum door schuldeisers.

Lees verder Meer nieuws

Recht van tweede hypotheek voldoende voor zakelijkheid lening

De rechtbank in Gelderland oordeelt dat een recht van tweede hypotheek een lening aan de eigen BV een zakelijk karakter kan geven zodat de lening afgewaardeerd kan worden bij de bepaling van het resultaat uit overige werkzaamheden.

Lees verder Meer nieuws

Huurovereenkomst voorkomt bijtelling voor privégebruik auto niet

Het gerechtshof in Arnhem-Leeuwarden oordeelt in hoger beroep dat een huurovereenkomst met de werkgever de bijtelling voor privégebruik van de auto van de zaak niet voorkomt.

Lees verder Meer nieuws

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven voor nieuwsbrief