Pensioen Service Provider

image_pdf

Met de Pensioen Service Provider richt Akkermans & Partners zich op verzekerd pensioen in de breedste zin van het woord. Van collectief pensioen tot het DGA pensioen, van direct ingaand pensioen tot de overlijdensrisicoverzekering/nabestaandenpensioen.

En wel voor de professionele (pensioen)adviseur. Met of zonder Wft-vergunning, voor accountants & belastingadviseurs, intermediair of financieel planner.

Van het volledige adviesproces conform de richtlijnen van de Wft, tot sec het onderbrengen van een verzekering. U bepaalt zelf hoe u ons inzet.

Door de samenwerking met ons aan te gaan, kunt u de pensioenverzekeringsadvisering geheel of gedeeltelijk uitbesteden. Niet alleen DGA-pensioenverzekeringen maar vooral ook werknemersverzekeringen. U haalt dan betrouwbaar en deskundig pensioenadvies in ‘eigen huis’, en op topniveau. En wij kennen de markt, en kunnen daarom altijd de beste prijs-kwaliteit voor uw relatie realiseren.

Ook als u wél een Wft-vergunning heeft, maar bepaalde werkzaamheden niet wilt uitvoeren, zijn wij u graag van dienst.

Wij werken met professionele Wft-proof advies-, offerte- en beheersoftware. Voor een Wft-proof advies- en bemiddelingsproces en een volledige opbouw van de papertrail.

Pensioen Service Provider is een onderdeel van Akkermans & Partners Pensioen Juristen. Zij heeft een volledige uitgebreide vergunning, AFM 12011477. Daarnaast beschikt Pensioen Serviceprovider over aanstellingen bij alle (pensioen)verzekeraars.

Meer weten?
Wilt u meer weten over hoe wij u kunnen ondersteunen, zodat u zich kunt richten op uw core business? Stuur ons dan een bericht via ons antwoordformulier of bel ons op 013-5 427 400.