MEMBER LIFE EVENT ADVISOR

Hét Kennis- & Adviesplatform voor Life Event Advisering en Pensioen.

Als accountant, fiscalist of financieel adviseur ben je de vertrouwenspersoon voor je klant. Waardoor zij van jou een actieve rol verwachten met betrekking tot hun vermogen en financiële toekomst.

Als adviseur wil jij je klant hier natuurlijk mee helpen. Maar je wilt geen complexe, uitgebreide financiële planning aanbieden. Je wilt compact, to the point en budgetvriendelijk adviseren. Je wilt een nieuw verdienmodel implementeren en de klantwaarde verhogen.

Dan past de adviesmethodiek van de Life Event Advisor pérfect bij jou!

Akkermans & Partners - Live Event Advisor

LIFE EVENT ADVISOR FEATURES

Member Life Event Advisor is meer dan het meest complete kennis- en adviesplatform.
Het Membership helpt jouw je klantwaarde te verhogen.

onboarding

Als Member ondersteunen wij jou bij het succesvol én rendabel implementeren van Life Event Advisering binnen jouw organisatie.

Kennis

Kennisonderdelen houden jouw kennis actueel, opleidingen verbreden jouw kennis en vaardigheidstrainingen leren je het uiterste uit de adviesapplicaties te halen.

Adviesapplicaties

Adviesapplicaties borgen de compacte, to the point en budgetvriendelijke advisering. En helpen jouw klantwaarde te vergroten.

Verhoog je klantwaarde met
Member Life Event Advisor

De adviesmethodiek van de Life Event Advisor kent een modulaire opbouw. Waarbij inventarisatie, monitoring en Life Event georiënteerde advisering naadloos worden afgestemd op de wensen en het specifieke life event van de klant. Life Event Advisering is gebaseerd op een repeterend verdienmodel en biedt dan ook een prachtige potentiële klantwaarde.

Benieuwd naar jouw potentiele klantwaarde? Plan dan een online afspraak in om samen met ons jouw klantwaarde te berekenen.