ADVIESAPPLICATIES

Als Life Event Advisor adviseer je compact, to the point, Life Event georiënteerd en budget vriendelijk. Het is hierbij dan wel van belang dat je beschikt over advies- en communicatie-applicaties die je hierbij perfect ondersteunen. Zodat jij naar behoefte van de klant adviseert
en adviesdossiers steeds verder uitbouwt. 

Akkermans & Partners - adviesapplicatie DIA Life Event Advisor

dia life event advisering

wealth | wealth monitor | life event advisering

Dé adviesapplicatie voor compacte, budgetvriendelijke en repeterende Life Event Advisering.

Breng eenvoudig en efficiënt het totale vermogen van je klant in beeld door het importeren van de IB-aangifte, VpB-aangifte en Jaarrekening. Monitor jaarlijks financiële doelstellingen en adviseer Life Event georiënteerd.

DIA Life Event Advisering is standaard opgenomen in Member Life Event Advisor. Er is alleen een vergoeding per adviesdossier verschuldigd.

odv-robot

Automatiseer | adviessignalen | extra declarabele uren

Ieder jaar volledig geautomatiseerd al je ODV-berekeningen op een rij. Makkelijker kan het niet!

Alle berekeningen op één centrale plek, geen eigen Excel sheets meer te onderhouden, adviessignalen en eigen herinneringen informeren je over belangrijke adviesmomenten én de ODV-robot werkt marge verhogend en creëert extra declarabele uren.

De ODV-robot is standaard opgenomen in het Membership. Er is alleen een kleine vergoeding per adviesdossier van toepassing.

Akkermans & Partners - ODV Robot
Akkermans & Partners - Idiligo

idiligo online klantcontact

1 op 1 online adviseren

Idiligo is dé perfecte tool voor gestructureerde en succesvolle 1 op 1 online meetings met klanten en prospects.

Inventariseer en adviseer online, verhoog je efficiëntie, werk tijdbesparend en conversie verhogend!

Als Partner van Idiligo mogen wij de basislicentie (ongeacht de looptijd) kosteloos aanbieden.

Verhoog je klantwaarde met
Member Life Event Advisor

De adviesmethodiek van de Life Event Advisor kent een modulaire opbouw. Waarbij inventarisatie, monitoring en Life Event georiënteerde advisering naadloos worden afgestemd op de wensen en het specifieke life event van de klant. Life Event Advisering is gebaseerd op een repeterend verdienmodel en biedt dan ook een prachtige potentiële klantwaarde.

Benieuwd naar jouw potentiele klantwaarde? Plan dan een online afspraak in om samen met ons jouw klantwaarde te berekenen.