KENNIS

Ruim 40 E-learning opleidingen, Masterclasses, Kennis Workshops en Vaardigheidstrainingen ondersteunen jou bij het succesvol implementeren van Life Event Advisering, het actueel houden en verbreden van jouw kennis en het uiterste uit de adviesapplicaties te halen. Zodat Life Event Advisering een zeer rendabel verdienmodel voor jou zal zijn.

Akkermans & Partners - onboarding

onboarding

Workshops | Vaardigheid

Als Member ondersteunen wij jou bij het succesvol én rendabel implementeren van Life Event Advisering binnen jouw organisatie. 

Hiervoor hebben wij diverse commerciële en marketing Masterclasses ontwikkeld, die verzorgd worden door specialisten. Om te zorgen dat onze ondersteuning naadloos aansluit bij jouw wensen, stemmen wij het exacte proces na aanmelding met jou af.

kennis

E-learning | Masterclasses | workshops | vaardigheid

Volg gedurende het gehele jaar onbeperkt E-learning opleidingen, Masterclasses, Kennis Workshops of Vaardigheidstrainingen. Je hebt keuze uit ruim 40 verschillende onderwerpen en onbeperkt is ook écht onbeperkt!

Member Knowledge kent een mix aan verschillende opleidingsmethodieken. Zoals Virtual Classrooms, Klassikale sessies, E-learning, PE Online-artikelen en Vaktechniek-nieuws.

Nodig collega’s met 35% korting uit voor Masterclasses en indien je voorkeur uitgaat naar blended opleidingen, dan behoort dat ook tot de mogelijkheden.

Inclusief PE-punten en voorbereid op PE 2021!

Akkermans & Partners - Kennis

Alle Kennisonderdelen zijn inlusief PE-punten én voorbereid op PE 2021.

Akkermans & Partners - Vaknieuws

Vaktechniek

PE Online | Vaktechniek Nieuws

Met vaknieuws houden wij je dagelijks up-to-date met relevant en actueel vakinhoudelijk nieuws. Onderverdeeld naar dagnieuws, vaktechniek-nieuws en Life Event Advisering-blogs.

Vanuit PE Online behaal jij jouw PE-punten vanuit je luie stoel. Binnen PE Online publiceren wij namelijk 8x per jaar vaktechnische artikelen die geaccrediteerd zijn voor 1 PE-punt per artikel. Ondersteund met juridische artikelen, downloads en handige tips.

Middels toetsvragen wordt je kennis beoordeeld, de Kennis Monitor monitort je voortgang en kennisniveau, en aan het einde van het jaar genereren wij automatisch een PE-certificaat voor je.

Mix & Match

Mix & Match | Opleidingsplan

Mix & Match E-learning opleidingen, Masterclasses, Workshops en Vaardigheidstrainingen. En stel jouw eigen opleidingsplan samen die naadloos aansluit bij jouw wensen en adviespraktijk.

Akkermans & Partners - Mix & Match

Verhoog je klantwaarde met
Member Life Event Advisor

De adviesmethodiek van de Life Event Advisor kent een modulaire opbouw. Waarbij inventarisatie, monitoring en Life Event georiënteerde advisering naadloos worden afgestemd op de wensen en het specifieke life event van de klant. Life Event Advisering is gebaseerd op een repeterend verdienmodel en biedt dan ook een prachtige potentiële klantwaarde.

Benieuwd naar jouw potentiele klantwaarde? Plan dan een online afspraak in om samen met ons jouw klantwaarde te berekenen.