Over Akkermans & Partners Software

image_pdf

Sinds 1985 ontwikkelt Akkermans & Partners software voor de professionele advies- en verzekeringsbranche. Gestart met software voor het berekenen van de pensioenaanspraken voor de DGA eigen beheer, doorontwikkeld naar een breed scala aan financiële software.

Van DGA-software, tot Wft- en AFM-proof advies, offerte en beheersoftware, van financiële planning tot pensioencommunicatie.

Naadloos op elkaar aansluitend en ontwikkeld om de efficiëntie binnen uw adviespraktijk naar een hoger niveau te brengen.

Akkermans & Partners Software kent inmiddels 8.000 tevreden gebruikers en voorziet hiermee 70% van de adviserende markt van software. Klik snel op een van onderstaande onderwerpen om u verder te laten informeren!

Instemming nodig voor wijzigen pensioen.

Een recente uitspraak van Gerechtshof ’s-Hertogenbosch d.d. 19 september 2017 laat maar weer eens zien dat de zorgplicht die rust op een werkgever inzake communicatie omtrent de pensioenregeling steeds zwaarder wordt. Een werkgever moet u duidelijk in niet mis te verstane bewoordingen [...]

Lees verder Meer nieuws

Beschikbare premies en doorbeleggen na de pensioendatum

De pensioenregelingen op basis van beschikbare premie kennen de mogelijkheid om na de pensioendatum door te beleggen. Voor deze optie vragen wij aandacht. De pensioenpremie die de medewerker bij een beschikbare premieregeling jaarlijks krijgt wordt belegd volgens het principe van de life cycle.

Lees verder Meer nieuws

Bestuurdersaansprakelijk bij niet aan pensioenfonds afgedragen pensioenpremies.

Al vaker schreef ik over de bestuurdersaansprakelijkheid in de situatie dat pensioenpremies niet zijn afgedragen aan het pensioenfonds. Recentelijk heeft de Hoge Raad hierover weer een arrest gewezen. Wat was er in deze kwestie aan de hand? Eiser is tot eind 2010 minnelijk bestuurder geweest [...]

Lees verder Meer nieuws

Premieplicht in Nederland omdat E101 verklaring niet is afgegeven o.g.v. Rijnvarendenverdrag

A, Nederlands ingezetene, vaart in 2006 als kapitein op een binnenvaartschip. Hij is in dienst van een Luxemburgse werkgever. In 1999 is aan de Nederlandse eigenaar van het schip een Rijnvaartverklaring gegeven, waarop geen exploitant van het schip is vermeld. Op 24 maart 2006 is door de [...]

Lees verder Meer nieuws

Hoge sectorpremiepercentage omdat arbeidsovereenkomst omvang werkzaamheden niet vermeld

X heeft met een aantal van haar werknemers een schriftelijke arbeidsovereenkomst gesloten voor de duur van een jaar, waarin is overeengekomen dat zij in dienst treden voor een dienstverband van nul uren per week. Drie maanden na aanvang van het dienstverband zijn de arbeidsovereenkomsten d.m.v.

Lees verder Meer nieuws

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven voor nieuwsbrief