Over Akkermans & Partners Software

image_pdf

Sinds 1985 ontwikkelt Akkermans & Partners software voor de professionele advies- en verzekeringsbranche. Gestart met software voor het berekenen van de pensioenaanspraken voor de DGA eigen beheer, doorontwikkeld naar een breed scala aan financiële software.

Van DGA-software, tot Wft- en AFM-proof advies, offerte en beheersoftware, van financiële planning tot pensioencommunicatie.

Naadloos op elkaar aansluitend en ontwikkeld om de efficiëntie binnen uw adviespraktijk naar een hoger niveau te brengen.

Akkermans & Partners Software kent inmiddels 8.000 tevreden gebruikers en voorziet hiermee 70% van de adviserende markt van software. Klik snel op een van onderstaande onderwerpen om u verder te laten informeren!

Nederland heffingsbevoegd voor uitkering uit loonstamrecht (art. 16 belastingverdrag Nederland – VS)

Dit bericht betreft een samenvatting van een uitspraak van een (verwijzings)hof.

Lees verder Meer nieuws

V&A CAP: vervreemden of omzetten aanspraak ODV bij echtscheiding

Dit bericht betreft een signalering van de publicatie van een nieuw V&A op de website van het CAP van de Belastingdienst.

Lees verder Meer nieuws

Werknemers mkb dreigen bij pensioen kopje onder te gaan

Terwijl iedereen in de politiek en in pensioenland zich druk maakt om het pensioen van zzp’ers, voorzie ik dat we een grote en belangrijke groep over het hoofd zien. Werknemers van mkb-bedrijven dreigen namelijk in het verdomhoekje te raken doordat de wet- en regelgeving zo vaak wordt aangepast

Lees verder Meer nieuws

Advieswijzer doelgroepregister: welke financiële regelingen zijn er?

Om snel inzicht te krijgen welke financiële regelingen er zijn als de werkgever iemand in dienst neemt of heeft die in het doelgroepregister staat, is er de Advieswijzer doelgroepregister op uwv.nl. Om de Advieswijzer doelgroepregister goed te kunnen gebruiken, moet de werkgever weten [...]

Lees verder Meer nieuws

Prejudiciële vragen aan Hoge Raad over geldigheid A1 verklaring

X woont in Nederland en werkt vanaf 5 juni 2012 op een binnenschip waarvoor een Rijnvaartverklaring is afgegeven. Tot 1 januari 2013 is hij in loondienst werkzaam bij J bv, de eigenaar van het schip; vanaf 1 januari 2013 is X in loondienst bij een Cypriotische vennootschap. De autoriteit in [...]

Lees verder Meer nieuws

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven voor nieuwsbrief