Actualiteiten Sessies: Altijd Up-to-date!

Ken je de PensioenKaravaan nog? Periodiek bijgepraat worden over de laatste stand van zaken in pensioenland, zodat je binnen een paar uurtjes weer helemaal up-to-date was.

Nou, wij missen de
PensioenKaravaan en vinden het tijd dat de PensioenKaravaan weer terugkomt. Maar wel in een nieuw jasje, met méér onderwerpen en online. Daarom introduceren wij vanaf 2022 graag 5 gloednieuwe Actualiteiten Sessies: Pensioen, Collectief Pensioen, Lijfrente, Echtscheiding en Estate Planning.
 
In 1 dag – zowel in het voor- als najaar – praten we je bij over het allerlaatste Pensioen- en Life Event nieuws en geven we je handvatten om jouw koers te bepalen. Praktijkgericht, fiscaal georiënteerd en boordevol actualiteiten. 
 
Elke online Sessie duurt 2 uur en is PE-geaccrediteerd. Super handig, want je voldoet snel en effectief aan de PE-eisen op het moment dat het jou uitkomt. Vanuit kantoor, vanuit je thuiswerkplek of zelfs vanuit je luie stoel. Bovendien bepaal je zelf of je één, twee, drie, vier of alle 5 de Sessions volgt! Jij beslist!  
 
De reguliere investering bedraagt € 145 per Sessie. Ben je KennisHub abonnee dan zijn de Sessions kosteloos en voor software gebruikers geldt een korting van maar liefst 20%!  
 
Neem je alle 5 de Sessies in één keer af dan bedraagt jouw totaal-investering slechts € 420 per jaar en word je automatisch KennisHub Up-to-date abonnee. Ben je softwaregebruiker, dan krijg je 20% extra korting op de investering van € 420.

Met KennisHub Up-to-date volg je gedurende het gehele jaar onbeperkt kosteloos Masterclasses, Workshops én Actualiteiten Sessions. Daarnaast blijf je dagelijks up-to-date via het Vaknieuws, de Vaktechniek- en de PE & Casuïstiek artikelen.

Maar er is meer! Alle kennisonderdelen zijn PE-geaccrediteerd en je volgt je voortgang via de Kennis Monitor.

Ben je benieuwd naar de inhoud van een bepaalde Sessie, klik dan hierboven op de Sessie van jouw voorkeur en lees het volledige verhaal.

Leerdoelen & Kennis

Na het volgen van de Actualiteiten Sessies ben je volledig op de hoogte van de laatste fiscale en civiele ontwikkelingen op het gebied van Pensioen, Collectief Pensioen, Echtscheiding, Lijfrente en Estate Planning. Je krijgt inzicht in de gevolgen van actualiteiten voor jou of je relaties en kunt veel voorkomende praktijkdossiers op dat terrein moeiteloos, snel en op efficiënte wijze afhandelen!

Onderwerpen

Omdat de bijeenkomst in het teken staat van de actualiteit, zullen de precieze onderwerpen circa 1 week voorafgaand aan de sessie bekend worden gemaakt.

Doelgroep

 • Accountants
 • Fiscalisten
 • Belastingadviseurs
 • Financieel adviseurs
 • Pensioen adviseurs
 • Financieel planners
 • Estate planners

PE

 • NBA: PE-portfolio
 • Novak: PE-portfolio
 • RB: 2
 • NOAB: 2
 • NOB: 2

Inschrijven

Ga naar ons centrale inschrijfformulier om jezelf in één keer in te schrijven voor alle gewenste events. Bovendien kun je meteen aangeven of je KennisHub-abonnee bent, zorgen wij dat je kosteloos deelneemt.

Bovendien zijn alle op het inschrijfformulier genoemde bedragen inclusief digitaal lesmateriaal en zijn wij aangesloten bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Daarmee voldoen wij aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs en kunnen wij onze KennisHub, Masterclasses, Actualiteiten Sessies & Workshops vrijgesteld van BTW aanbieden!


Inschrijven

Investering

Investering:
€ 420,- (excl. btw)
Voor KennisHub abonnees:
Kosteloos

Bijzonderheden

Studiewijze:
Virtual Classroom
Duur:
8 Uren  
Niveau:
Bovenwettelijk
PE-punten:
Ja! Voor verschillende organisaties
Sharing is caring
Ben je Member en je neemt graag een collega mee? Doe gerust, want je collega krijgt op basis van jouw Membership tot 35% korting bij inschrijving!