Masterclass – Pensioenactualiteiten

100% corona-proof Vanaf deze maand bieden wij al onze Masterclasses, Workshops en Praktijktrainingen ook online (Virtual Classroom) aan. Je kunt je onderaan deze pagina heel eenvoudig inschrijven!

Deze Masterclass staat volledig in het teken van Pensioenactualiteiten! De kennis van de deelnemers zal verder worden ‘opgefrist’ en belangrijke en actuele ontwikkelingen zullen - op praktijkgerichte wijze - worden behandeld.

Recente besluiten respectievelijk uitlatingen, wijzigingen in wet- en regelgeving en jurisprudentie zullen diepgaand de revue passeren.

Leerdoelen & Kennis

Deze sessie is gericht op het verstrekken, borgen en aantoonbaar maken van actuele kennis over pensioenonderwerpen, -actualiteiten en -dilemma’s. Je krijgt inzicht in de gevolgen van actualiteiten voor jou of je relaties.

Onderwerpen

Omdat de bijeenkomst in het teken staat van de actualiteit, zullen de precieze onderwerpen circa 1 week voorafgaand aan de sessie bekend worden gemaakt.

Na de training

  • Ben je volledig up to date over de meest recente pensioenontwikkelingen
  • Ben je in staat om actuele kennis toe te passen in de adviespraktijk en hierover te adviseren en communiceren

Waardering door de deelnemers

Praktijkgerichtheid:10,0
Kennis docent:9.2
Interactie:9.0
Algemene:9.0

 

Investering

Virtual Classroom:
€ 145,00 (excl. btw)

Voor Members

Bijzonderheden

Studiewijze:
Virtual Classroom
Duur:
2 Uren  
Niveau:
Bovenwettelijk
PE-punten:
Ja! Voor verschillende organisaties
Sharing is caring
Ben je Member en je neemt graag een collega mee? Doe gerust, want je collega krijgt op basis van jouw Membership tot 35% korting bij inschrijving!