KennisHub Sessions: Pensioen

Interessante en interactieve lezingen, gericht op joúw adviespraktijk met als topics: Pensioen, ODV & Lijfrente. Inclusief de optimalisatie ervan. Uiteraard beloond met PE-punten! 
 
In de KennisHub Sessions: Pensioen geven we je handvatten om jouw koers te bepalen.  
 
In de afgelopen jaren zijn veel pensioenen in eigen beheer uitgefaseerd. Dat klinkt alsof het inmiddels dan ook een gepasseerd station is, maar is dat wel zo? Wat betekent die uitfasering concreet voor jou? En wat zijn de (on)mogelijkheden van de ODV, de omzetting in een lijfrente en het optimaliseren van Pensioen middels flexibilisering of zelfs Financiële Planning? 
 
Waar staan we met het Pensioenakkoord en wat staat ons nog te wachten? Recent onderzoek toont aan dat we somber zijn over ons nieuwe pensioenstelsel. De vraag rijst: Hoe kunnen we ons pensioen optimaliseren en welke opbouwmogelijkheden resteren ons nog? 
 
Praktische kennis van de spelregels is dus van groot belang! 
Hoe ga jij adviseren? Aan jouw DGA’s? 

Leerdoelen en Kennis

Na het volgen van de KennisHub Sessions: Pensioen ben je op de hoogte van de laatste fiscale en civiele ontwikkelingen op het gebied van Pensioen, ODV en Lijfrenten. Je krijgt inzicht in de gevolgen van actualiteiten voor jou of je relaties en kunt veel voorkomende praktijkdossiers op dat terrein moeiteloos, snel en op efficiënte wijze afhandelen! 

Onderwerpen

Omdat de bijeenkomst in het teken staat van de actualiteit, zullen de precieze onderwerpen circa 1 week voorafgaand aan de sessie bekend worden gemaakt.

Investering

Investering:
€ 75,- (excl. btw)
Voor KennisHub abonnees:
Kosteloos
Ook beschikbaar voor Incompany of als Private Label. Meer informatie

Bijzonderheden

Studiewijze:
Virtual Classroom
Duur:
2 Uren  
Niveau:
Bovenwettelijk
PE-punten:
Er zijn geen PE punten van toepassing