KennisHub Sessions: Flexibilisering

Interessante en interactieve lezingen, gericht op joúw adviespraktijk met als topic: Het optimaliseren van inkomensvoorzieningen, ofwel Flexiblisering. Uiteraard beloond met PE-punten! 
 
In de KennisHub Sessions: Flexiblisering geven we je handvatten om jouw koers te bepalen.  
 
De afgelopen jaren zijn DGA’s druk bezig geweest om hun pensioen uit te faseren. Maar hoewel de opbouw van pensioen in eigen beheer tot het verleden behoort, zijn er nog volop keuzemogelijkheden! Zeker als het gaat om het optimaliseren van pensioen! Zo kun je bijvoorbeeld door te flexibiliseren en het combineren van flexibiliseringselementen een tot 35% hogere pensioenuitkeringen realiseren!
 
Wat adviseer jij jouw klant als de gewenste pensioenleeftijd in beeld komt? Hoe stem je alle aanwezige inkomensvoorzieningen op elkaar af: pensioen, lijfrente, stamrecht, ODV? En hoe speelt de AOW-leeftijd daarbij een rol? Moet je wel wachten tot 5 jaar voor de AOW-leeftijd of kun je de advisering naar voren halen en er een continu proces van maken?
 
Op grond van de Wet op de Loonbelasting bestaat voor het pensioen in eigen beheer nog een keur aan flexibiliseringsmogelijkheden die voor veel DGAs zéér interessant kunnen zijn. Dus laat geen kansen liggen én bepaal hoe jij jouw DGA het beste kunt adviseren.

Leerdoelen en Kennis

Na het volgen van de KennisHub Sessions: Flexibilisering ben je op de hoogte van alle ins en outs op het gebied van Flexiblisering van inkomensvoorzieningen. Je krijgt inzicht in de verschillende flexibliseringsmogelijkheden en kunt je klant optimaal en op maat adviseren.  

Onderwerpen

  • Uitfasering Eigen Beheer 
  • Flexibilisering 
  • ODV & Flexiblisering 
  • Pensioen & Flexiblisering 
  • Wettelijke mogelijkheden 

Investering

Investering:
€ 75,- (excl. btw)
Voor KennisHub abonnees:
Kosteloos
Ook beschikbaar voor Incompany of als Private Label. Meer informatie

Bijzonderheden

Studiewijze:
Virtual Classroom
Duur:
2 Uren  
Niveau:
Bovenwettelijk
PE-punten:
Er zijn geen PE punten van toepassing