Unlimited Knowledge

Unlimited Knowledge is hét epicentrum van de kennisgebieden, financiële planning, Wft, pensioen, inkomens- en toekomstvoorzieningen, én uiteraard hun raakvlakken.

Waarbij de kennis beschikbaar wordt gesteld middels verschillende modules. Van dagelijkse vakinhoudelijke berichten al dan niet inzetbaar voor vaktechnisch overleg, tot databanken, permanente educatie, e-learning opleidingen en zeer complete (oefen)examenbanken.

Aangevuld met webinars, whitepapers, video journalen en weblogs, zodat u als Member permanent actueel én relevant op de hoogte bent. Inclusief PE-punten!

Bovendien afgestemd op úw persoonlijke interesses!

En de Knowledge Base maakt het geheel af, zodat u eenvoudig kunt zoeken binnen alle modules die u ter beschikking staan. Vergelijk het gerust met een vakinhoudelijke Google.

En wordt een afgeronde opleiding met certificaat en/of diploma gewenst, kan dat natuurlijk ook!

Met Unlimited Knowledge kiest u dus voor ultieme flexibiliteit.

Abonnement
De maandelijkse investering in Unlimited Knowledge bedraagt (per deelnemer) € 43,75.

Meer dan drie deelnemers? Dan hebben wij een kantoorabonnement voor u beschikbaar. Indien u daar een voorstel voor wenst te ontvangen, kunt u deze via het menu in de sidebar aanvragen.

Tevens maakt Member Unlimited Knowledge onderdeel uit van Member DIA Financiële Planning en Member Advantage Wft Advisering. Klik hier voor een overzicht van alle Memberships.

Informatie

Niveau
Wettelijk, bovenwettelijk
Studiewijze
E-learning
PE punten
Ja! Voor verschillende organisaties
Bijzonderheden
  • Alleen beschikbaar via onze Memberships
  • Inclusief (oefen)examenbank
Duur
E-learning  
Investering
€ 43,75