Wft Actueel

FinFlix Wft Actueel, dé adaptieve leeromgeving voor PA én PE.
Lees periodiek een artikel, doe de toetsopdracht en je bent actueel.
Maar er is meer, veel meer! Lees snel verder om te zien hoe Wft Actueel jou perfect ondersteunt.

AP Infographic Member FinFlix - Wft PA Artikeloverzicht

Persoonlijke digitale leeromgeving voor PA & PE. Voor alle beroepskwalificaties. Inclusief Kennis Monitor, praktijktips en bijlagen

Een beroepskwalificatie georiënteerde Examenbank, gerelateerd aan de relevante en actuele ontwik- kelingen. Inclusief feedback en Microlearning

Ontwikkelingen gestuurde PE-elearning en Microlearning, met koppelingen vanuit de PA-artikelen en Examenbank

Features

FinFlix Wft Actueel bestaat uit veel interessante en handige functies ter ondersteuning van jouw PA & PE. Eigenlijk teveel om allemaal op de website te kunnen behandelen. Daarom tref je onderstaand een toelichting op de meest belangrijke functies aan.

Adaptief leren

Bepaal zelf naar welk niveau jij jouw PA-kennis brengt. Activeer het bijhouden van je scores, activeer extra toetsvragen bij onjuiste antwoorden, klik door naar de Mircrolearning om de stof opnieuw te bestuderen.

Bijlagen & Praktische tips

Alle PA-artikelen zijn voorzien van ondersteunende bijlagen, downloads en direct toepasbare praktijkgerichte tips.

Coach

Hulp nodig? Stel dan je vraag aan een van onze experts. Je vraag wordt overigens binnen 24 uur beantwoord, zodat je snel verder kunt.

Kennis Monitor

De Kennis Monitor informeert je met betrekking tot jouw PA & PE-voortgang en PA & PE-niveau. Hiermee ben je real time op de hoogte van je voortgang én kennisniveau.

Vaknieuws

Via de Vaknieuwsmodule word je dagelijks voorzien van actueel vaknieuws. Gericht op alle PA-modules en tevens voorzien van bijlagen, downloads en praktische tips.

Toetstermen

Alle PA-artikelen zijn voorzien van een uitgebreide omschrijving van de toetstermen en ontwikkelingen. Bovendien zijn de toetstermen te downloaden via de Kennisbank.

Examens boeken

Boek je examens (30+ locaties) via onze examenomgeving, waarbij alle informatie rondom je examen én het examenresultaat opgenomen kan worden in jouw persoonlijke omgeving. Alles handig op één plek.

Examentrainingen

Top voorbereid de examens in? Boek dan een examentraining op een locatie naar wens. Boek je slim, dan volg je in de ochtend de examentraining, waarna je in de middag je examen doet. Klik hier voor meer informatie en om in te schrijven.

Slim Inkopen

Met een FinFlix Membership koop je slim in! Niet alleen vanwege de vele functies, maar ook omdat jouw korting kan oplopen tot 10%. Korting die je keer op keer kunt verzilveren bij het boeken van examens en examentrainingen. Mooi meegenomen toch?!

Voor de Managers

Natuurlijk vergeten wij jou als Manager niet, want jij hebt tenslotte de verantwoordelijkheid voor de PA & PE. Daarom beschikt FinFlix Wft Actueel over nog een aantal andere interessante features, zodat jij perfect ondersteund wordt in het managen en monitoren van je collega's.

AP Infographic Member FinFlix - Wft PA Management Dashboard

Monitor real time de PA & PE-voortgang en het PA & PE-kennisniveau. Zoom in op de details per collega, inclusief de voortgang en scores in (oefen)examens

Koop slim in door de kortingen die standaard zijn opgenomen in een Membership. Grote aantallen examens en trainingen? Dan brengen wij een passend voorstel uit, koop je nóg slimmer in!

Koppel met je eigen LMS middels onze API. Zodat je alle gewenste informatie in je eigen systeem kunt volgen en beheren

Tijd voor actie!

Geïnteresseerd in FinFlix Wft Actueel? Bekijk dan hier de abonnementen en maak je keuze. Je hebt een proefperiode van een maand en de abonnementen zijn maandelijks opzegbaar. Handig voor het geval je Wft Actueel écht, écht niets vindt. Maar dat kunnen wij ons haast niet voorstellen!