KennisHub

Onbeperkt Masterclasses, Workshops, Vaktechiek, Casuïstiek én meer.

Eén abonnement voor al je kennis en vaardigheid op het gebied van Pensioen & Life Event Advisering (financiële planning). Praktijkgericht, fiscaal georiënteerd en boordevol actualiteiten. Bovendien is de KennisHub volledig online en PE-geaccrediteerd.

Features kennishub

Alles wat je nodig hebt om je kennis en vaardigheid up-to-date te houden én door te ontwikkelen.

PE Artikelen & Casuïstiek

Verdiep en blijf up-to-date met vaktechnische artikelen en casussen die geaccrediteerd zijn voor PE.

Artikelen & Blogs

Zet kennis om naar praktijk. Lees onbeperkt relevante en actuele artikelen en blogs die ondersteunen bij onze adviesapplicaties.

Inspirerende Masterclasses

Neem kosteloos deel aan meer dan 15 online PE-Masterclasses met periodiek wisselende onderwerpen. Voor de praktijk, door de praktijk. Dus mede gebaseerd op jouw input.

Praktijkgerichte Workshops

Volg hands on online Workshops om je vaardigheid met onze adviesapplicaties up-to-date te houden en de inzet ervan te optimaliseren.

KennisHub Sessions

Bepaal jouw koers met Sessions. Interessante en interactieve lezingen gericht op joúw adviespraktijk met als topics: Pensioen, ODV, Lijfrente en Flexibilisering.

Nieuwsbrief

Lees wekelijks onze nieuwsbrief met daarin de belangrijkste en meest gelezen nieuwsberichten. Waarin tevens is opgenomen welke PE Artikelen er gepubliceerd zijn.

Meer dan 20 PE-punten/uren

Alle Masterclasses, Workshops en PE Artikelen & Casuïstiek zijn PE-geaccrediteerd. Gezamenlijk goed voor méér dan 20 PE-punten/uren.

Persoonlijke Ontwikkeling

Mix & Match kennisonderdelen voor een naadloze aansluiting met jouw Persoonlijk Ontwikkelingsplan.

Jaarlijks PE-certificaat

Je ontvangt na het afronden van ieder kalenderjaar, automatisch een PE-certificaat om toe te voegen aan je PE-portfolio.

CRKBO

Bespaar maar liefst 21% BTW vanwege onze CRKBO-registratie.

Stel je vraag

Heb je een vraagstuk of casus waar je even niet uitkomt? Leg je vraag of casus dan voor aan onze vaktechnische specialisten (fair use).

KennisHub: Voor de praktijk, door de praktijk

Draag bij aan de invulling van onze Masterclasses, Workshops en Casuïstiek! Lever actuele topics aan en ga voor naadloze aansluiting met jouw adviespraktijk! Jij krijgt de regie, wij zorgen voor de inspirerende content!

Activeer vandaag jouw KennisHub proeflicentie. 

Een abonnement gaat altijd vooraf aan een proefperiode van 21 dagen. Daarna gaat het abonnement definitief in. Tenzij je voor het einde van de proefperiode annuleert.

KennisHub kost 
€ 35 excl. btw per maand. Iedere volgende licenties krijgt 20% korting.

Ik heb al toegang tot FinSourceOne

Top! Dan log je in op FinSourceOne, ga je naar de shop en daar bestel je bij nieuwe producten de KennisHub. De proefperiode start nadat je de licentie binnen jouw account hebt geactiveerd.

Ik heb nog geen toegang tot FinSourceOne

Dan dien je eerst een gratis account aan te maken. Ga naar FinSourceOne en kies voor ‘Nu registreren’. Na het afronden van je registratie volg je bovenstaande stappen.

Hulp nodig? Bekijk dan ons help center voor alle informatie over het bestelproces.
Liever persoonlijk contact? Neem dan
contact met ons op, wij zijn je graag van dienst!