image_pdf

Wft Permanent Actueel€ 1,99 p.m.

3 maanden op proef
tijdelijk inclusief oefenexamenbank
én Wft PE-naslagwerk

image_pdf

Wat krijgt u allemaal?


Alle Wft modules

Met Wft Actueel Start heeft u de beschikking over 10 Wft-modules. Activeer de gewenste modules en u kunt aan de slag. En wilt u in de toekomst een extra module aanzetten, dan is een ‘klik’ al voldoende.

Aantoonbaar Actueel

Op basis van de geactiveerde modules ontvangt u ‘dagelijks’ een vaknieuws artikel in uw postvak. Open de mail, lees het artikel, beantwoord de toetsvraag en u bent klaar. U bent aantoonbaar actueel.

Vraag een expert

Heeft u hulp nodig? Dan stelt u eenvoudig uw vraag aan een van onze experts. Uw vraag wordt overigens binnen 24 uur beantwoord.

Vaknieuws

De module Vaknieuws geeft u een volledig overzicht van alle vakartikelen die gepubliceerd worden. Afhankelijk van uw licentie zijn artikelen volledig, of beperkt inzichtelijk. In ieder geval heeft u altijd toegang tot het Weblog vaknieuws met externe links en downloads.

FinSource Journaal

8 tot 10 keer per jaar publiceren wij het FinSource Journaal voor u. Een journaal van maximaal 10 minuten, waarin door experts de belangrijkste ontwikkelingen van de afgelopen periode voor u op een rij worden gezet. U kijkt, wanneer het u uitkomt.

Voortgang Monitor

De Voortgang Monitor informeert u real time met betrekking tot uw PA-status. Bovendien wordt in beeld gebracht welke berichten u nog dient af te ronden. Daarnaast ontvangt u 1x per maand een voortgangsoverzicht per e-mail.

Certificaat Beheer

In Certificaat Beheer vindt u de certificaten terug, welke wij 1 keer per jaar automatisch voor u klaarzetten. Uiteraard kunt u in Certificaat Beheer ook tussentijds een certificaat genereren. Bovendien kunt u uw huidige PE- en PA-certificaten uploaden. Alles handig op één centrale plek.

Examen Beheer

Boek uw examens via onze examenomgeving. Handig, maar ook aantrekkelijk, want u krijgt dan 7,5% korting op ieder geboekt examen. Tevens kunt u uw exameninformatie vastleggen, zodat wij u kunnen reminden. Bovendien voegen wij uw behaalde PE-certificaat inclusief cijfer en percentagescore toe in Examen Beheer, dat vanzelfsprekend gekoppeld is met Certificaat Beheer.

Mijn documenten

Heeft u buiten uw certificaten en diploma’s andere documenten die uw studie ondersteunen? Upload deze dan naar uw persoonlijke documentenomgeving. Dan heeft u ze altijd bij de hand.

Signalen

Ontvang periodiek signalen en berichten afhankelijk van uw wensen en ingevoerde data. Wij houden u volledig op de hoogte én permanent actueel!

image_pdf

Wat bieden wij additioneel aan?


Oefenexamenbank (3 maanden gratis)

Een geavanceerde oefenexamenbank voor alle Wft-modules. Volledig afgestemd op de eisen van de CDFD, zodat u zich perfect kunt voorbereiden op uw examens. Zo vaak als u wilt. Een speciaal algoritme dat zich conformeert aan de Centrale Itembank, zorgt er namelijk voor dat u nooit hetzelfde examen opnieuw maakt.

De oefenexamenbank kent een investering van € 1,99 per maand, maar u krijgt deze de eerste drie maanden kosteloos bij het afsluiten van een Wft Actueel abonnement.

Wft PE-naslagwerk (3 maanden gratis)

Altijd handig, de syllabi van alle Wft-modules als naslagwerk. Bovendien worden de syllabi permanent up-to-date gehouden, zodat u altijd over de actuele versies beschikt. Daarnaast maken de syllabi onderdeel uit van de Knowledge Base, zodat deze geraadpleegd worden bij zoekopdrachten.

Uw investering voor het Wft PE-naslagwerk? Slechts € 3,75 per maand.
Maar ook het naslagwerk wordt de eerste drie maanden kosteloos aangeboden bij het afsluiten van een Wft Actueel abonnement.

Examens boeken (7,5% korting)

Boek uw examens via onze examenomgeving en u krijgt automatisch 7,5% korting op alle PE-examens die u boekt. De reguliere investering voor een examen bedraagt € 135,-. Uw investering: € 125,-.

Wist u overigens dat u op meer dan 30 locaties door heel Nederland examen kunt doen?!

Examentrainingen (7,5% korting)

Top voorbereid de examens in? Boek dan een examentraining op een locatie naar wens. In de ochtend volgt u de examentraining, in de middag vindt uw examen plaats.

Top voorbereid dus en maximale optimalisatie van uw slagingskans. Als Wft Actueel gebruiker krijgt u 7,5% korting op alle Wft PE-examentrainingen.

Package Deal (10% korting)

Combineert u een examen en een examentraining, dan ontvangt u 10% korting in plaats van 7,5%.


Voor Managers en LMS-systemen


Management Dashboard (op aanvraag)

Het Management Dashboard stelt u in staat om de volledige voortgang voor zowel Wft PA als Wft PE te monitoren. In te zoomen op achterstanden, nog af te ronden opdrachten, te boeken examens, examenresultaten en nog veel meer!

Voeg deelnemers toe, deactiveer deelnemers, bepaal de modules per deelnemers, het aantal herexamens en nog veel meer. U bent volledig in control.

LMS API (op aanvraag)

Koppel Wft Actueel aan uw eigen LMS middels onze API. Zodat u alle gewenste gegevens in uw eigen systeem kunt volgen en beheren. Wij bespreken uw exacte wensen graag telefonisch of bij een kop koffie.

image_pdf

Offerte

Wenst u Wft Actueel af te nemen voor minimaal 15 deelnemers, dan brengen wij graag een voorstel aan u uit.

Laat ons per e-mail of telefonisch (013-5 427 400) weten wat uw wensen zijn en u ontvangt het voorstel binnen twee werkdagen van ons.

image_pdf

Aanmelden

JA! Ik wil een proefabonnement van 3 maanden en beslis daarna definitief!  • Uw gegevens