Advantage Pensioenadvies & Beheer

Advantage Pensioenadvies & Beheer is een applicatie speciaal ontwikkeld voor Wft Pensioenadviseurs, die zicht richten op de advisering van collectief-, individueel- en DGA-pensioen.

Met Advantage versterkt u het proces van inventariseren, analyseren, adviseren, offreren, bemiddelen en de jaarlijkse auditing (APK regeling). Creëert u kansen en vergroot u de snelheid en efficiency van adviseren & beheren. 

Werkend op basis van een procesmatige structuur, die uitgaat van verrijken, waardoor u adviesdossier gestructureerd steeds verder kunt uitbouwen met hergebruik van data. Bovendien stroomlijnt u met Advantage de adviesprocessen binnen uw organisatie, teneinde eenduidige Wft-proof adviezen te genereren met een volledige reproduceerbare papertrail als resultaat.

Via efficiënte invoer met vele sjabloonmogelijkheden, realiseert u een volledige inventarisatie met een uitgebreide productanalyse. Waarna u uw advies en conclusie digitaal vastlegt om vervolgens een naadloos aansluitend én klantvriendelijk adviesrapport te genereren. 

Processen & Tools
Advantage Suite beschikt standaard over de onderstaande processen en tools.

   Processen    Tools
Inventariseren • LifeCycle Analyzer
 Analyse & Advies • CAO & BPF Check
 Offreren • Pensioenlasten
• Bemiddelen • Financiële toets
PensionAuditor (regeling APK) • Beleggingsmonitor
Communicatie & Financieel Gezond • Regelingen vergelijken & harmoniseren


Auditing (APK)

Na het initiële productadvies, kunt u gedurende de contractperiode de nazorg (APK) op de pensioenregeling verzorgen vanuit Advantage. Binnen het PensioenAuditor proces, toetst u jaarlijks de regeling fiscaal & civiel juridisch, verzorgt u de CAO & BPF Check, rekent u de pensioenlasten door op basis van het meest recente deelnemersbestand, voert u de financiële toets uit en monitort u de ontwikkelingen van de beleggingen.

Werk vanuit het ‘Ken-uw-klant’  principe en bereidt u gedurende de looptijd van de verzekeringsovereenkomst voor op de eerst volgende verlenging.

Pensioencommunicatie & Financieel Gezond
Betrek werknemers bij het pensioenproces door de inzet van de PCT. Met de PCT verzorgt u de volledige communicatie rondom het pensioen. Regeling gestuurde en Life Event georiënteerde communicatie met handelingsperspectief. Precies zoals de Wet Pensioencommunicatie voorschrijft.

En voor een perfect inzicht in de financiële situatie van de werknemers, is een Financieel Gezond Planner beschikbaar binnen de PCT. Indien gewenst voor individuele advisering en begeleiding van de (in dienst tredende) werknemer.

Features
Nieuwsgierig naar alle features van Advantage? Download deze dan via u via het menu in de sidebar.

Investering
Advantage Pensioenadvies & Beheer is al beschikbaar vanaf € 82,50 per maand.

Tevens maakt Advantage Pensioenadvies & Beheer onderdeel uit van Member Advantage Wft AdviseringEen Wft Kennis & Advies Ecosysteem.

Meer weten? Vraag dan een investeringsvoorstel, proeflicentie of een online demo aan via het menu in de sidebar.

FinSourceOne Platform

Wordt Member en ontsluit alle features!

Naar de Memberships