DIA Financieel Inzicht & Overzicht

 

Bied uw klant in slechts 30 minuutjes tijd, volledig inzicht in zijn vermogenspositie. Zowel voor het zakelijk als privé vermogen. Op basis van reeds beschikbare data uit aangiftes en jaarrekeningen, middels drie eenvoudige stappen.

Selecteer & Importeer

Selecteer de bestanden die u wenst te importeren. En importeer alle data op basis van slimme technieken, in één keer geïmporteerd. Geschikt voor de IB-aangifte, VpB-aangifte, Jaarrekening of VIA.

Verrijk

Tijdens de import wordt beoordeeld welke data ontbreekt, om deze daarna overzichtelijk in beeld te brengen. Zodat u - indien gewenst uiteraard - efficiënt kunt gaan verrijken.

Genereer

Binnen 30 minuutjes bent u zover om het klantvriendelijke Inzicht & Overzicht rapport te genereren. Maar u kunt natuurlijk ook het Smart Klantdossier openen voor verdere bewerking.

AP Infographic DIA Financieel Inzicht & Overzicht - Stappenplan

Features

DIA Financieel Inzicht & Overzicht beschikt over veel interessante en handige functies om uw dienstverlening mee te ondersteunen. Teveel om allemaal op de website te kunnen behandelen. Daarom treft u onderstaand slechts een beperkt aantal interessante functies aan.

Smart Klantdossier

Één dossier per klant, dat is alles wat u nodig heeft. Door technische opbouw van het Smart Klantdossier, maakt u met de functie Next oneindig 'subdossiers' aan.

Next

Met Next neemt u alle gegevens uit het voorgaande dossier automatisch over. Alle input en rapporten blijven per Next-dossier bewaard en zijn dan ook altijd te reproduceren.

Financieel Jaarverslag

Start een Next-dossier, pas gegevens aan of importeer de databronnen opnieuw en u heeft een Financieel Jaarverslag. Handig wanneer u uw klanten jaarlijks Inzicht & Overzicht wilt bieden.

DIA Import Wizard

Importeer alle data in één keer. Bijvoorbeeld de IB-aangifte, VpB-aangifte, Jaarrekening, VIA, Akkermans-dossiers en Mijnpensioenoverzicht. Compatibel met alle aangifte- en jaarrekeningsoftware. Dus ook die van u!

DIA Insights

Wenst u inzicht in de onderliggende berekeningen en resultaten? Dan gebruikt u DIA Insights. Alle data wordt daarmee geëxporteerd naar een overzichtelijk Excel-rapport.

Real Time Rekenen

Snel de effecten van aanpassingen doorrekenen? Dat kan! Aanpassingen worden real time doorgerekend en zowel cijfermatig als grafisch gepresenteerd. Handig bij het doorrekenen van scenario's tijdens klantgesprekken.

Inzicht & Overzicht

Nieuwsgierig naar het financiële inzicht en overzicht dat DIA uw klant biedt? De onderwerpen treft u onderstaand aan. Weergegeven in een klantvriendelijk rapport dat u via DIA kunt voorzien van uw eigen conclusies. Tevens heeft u de beschikking over een grafisch resultatenscherm in de applicatie, ter ondersteuning van (online) klantgesprekken. 

AP Infographic DIA Financieel Inzicht & Overzicht - Resultaten

Partner

Integreer de partner zoals de klant dat wenst. Er zijn diverse opties: gewoon als partner, als fiscaal partner of volledig met eigen bedrijven. De grafieken en rapportages passen zich hier automatisch op aan.

Doelstellingen bewaken

Next in combinatie met het Financieel Jaarverslag, het ideale instrument om de financiële doelstellingen van uw klant jaarlijks te monitoren. De diverse standen worden namelijk overzichtelijk tegen elkaar afgezet.

Office compatibel

Alle rapporten zijn Office compatibel. U bewerkt dus net zo eenvoudig in Word, als u grafieken kopieert naar Power Point. De rapporten zijn dus naar wens aan te passen en te voorzien van uw logo.

Voor een vliegende start

Voor een vliegende start met DIA Financieel Inzicht & Overzicht, hebben wij speciaal onderstaande Kickstarts ontwikkeld. Geen verplichting, maar wel heel erg handig. Want wij gaan samen met u diepgaand door de applicatie heen én de eerste dossiers aanmaken. 

Kickstart
 • Begeleiding bij het inregelen van de accounts
 • Een drie uur durende gebruikerstraining voor maximaal 15 personen
 • Aanmaken van het eerste advies/planning van A tot Z
 • De totale duur bedraagt 4 á 5 uur, op een locatie naar wens
 • Bovendien is de Kickstart geaccrediteerd voor PE-punten
 • De investering bedraagt € 495,-
Online Kickstart
 • Begeleiding bij het inregelen van de accounts
 • Een uur durende gebruikerstraining voor 3 personen
 • Ondersteuning bij het aanmaken van het eerste advies/planning
 • De totale duur bedraagt ongeveer 2 uur en de meeting is online
 • De investering bedraagt € 195,-

Tijd voor actie!

Geïntresseerd in DIA Financieel Inzicht & Overzicht? Dan vindt u onderstaande de investeringen en de mogelijkheid om uw bestelling te plaatsen. Wilt u nader geïnformeerd worden? Laat ons dit dan weten via het antwoordformulier of schrijf in voor de online demo.  

Bestellen

Bestel DIA Financieel Inzicht & Overzicht voor slechts € 295,- per jaar, per gebruiker.

Daarnaast is er een jaarlijkse vergoeding van € 35,- per Smart Klantdossier van toepassing. Uiteraard pas vanaf het moment dat u het dossier aanmaakt.

Bovendien is de eerste maand gratis, waarbij u binnen de eerste maand kosteloos kunt opzeggen.

Meer dan 3 licenties? Neem dan contact met ons op, u komt namelijk in aanmerking voor het kantoorabonnement met aantrekkelijke kortingen.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Liever een demo?

Schrijf u dan in voor een online demo en zie met eigen ogen de verschillende functionaliteiten en hoe deze worden ingezet.

In ongeveer 45 minuten bepaalt u van achter uw computer hoe DIA uw dienstverlening kan versterken. 

Inschrijven

Bestelformulier