DIA Financieel Inzicht

 

Bied uw klant in slechts 30 minuutjes tijd, pro actief jaarlijks inzicht in zijn volledige vermogenspositie. Zowel voor het zakelijk als privé vermogen. Op basis van reeds beschikbare data uit aangiftes, jaarrekeningen en andere bronnen.

AP Infographic DIA Financieel Inzicht & Overzicht - Resultaten

Bied uw klant jaarlijks pro actief inzicht in de ontwikkeling van zijn totale vermogenspositie en bewaak financiële doelstellingen

Import eenvoudig de IB-, VpB-aangifte en Jaarrekening en stel jaarlijks een Financieel Jaarverslag samen

Werk met een uitgebreide BV-/IB-module, fiscale rekenkern en exporteer alle berekeningsdata naar Excel

Inschrijven online demo

Features

Financieel Inzicht beschikt over veel interessante en handige functies. Teveel om allemaal op deze pagina te kunnen behandelen. Daarom treft u onderstaand slechts een beperkt aantal interessante functies aan.

Smart Klantdossier

Één dossier per klant, dat is alles wat u nodig heeft. Door technische opbouw van het Smart Klantdossier, maakt u met de functie Next oneindig 'subdossiers' aan.

Financieel Jaarverslag

Start een Next-dossier, pas gegevens aan of importeer de databronnen opnieuw en u heeft een Financieel Jaarverslag. Handig wanneer u uw klanten pro actief jaarlijks Financieel Inzicht wilt bieden.

Bewaak doelstellingen

Next in combinatie met het Financieel Jaarverslag, het ideale instrument om pro actief de financiële doelstellingen van uw klant jaarlijks te monitoren. De diverse standen worden namelijk overzichtelijk tegen elkaar afgezet.

DIA Import Wizard

Importeer alle data in één keer. Bijvoorbeeld de IB-aangifte, VpB-aangifte, Jaarrekening, VIA, Akkermans-dossiers en Mijnpensioenoverzicht. Compatibel met alle aangifte- en jaarrekeningsoftware. Dus ook die van u!

DIA Insights

Wenst u inzicht in de onderliggende berekeningen en resultaten? Dan gebruikt u DIA Insights. Alle data wordt daarmee geëxporteerd naar een overzichtelijk Excel-rapport.

Real Time Rekenen

Snel de effecten van aanpassingen doorrekenen? Dat kan! Aanpassingen worden real time doorgerekend en zowel cijfermatig als grafisch gepresenteerd. Handig bij het doorrekenen van scenario's tijdens klantgesprekken.

Import Wizard

Met de Import Wizard importeert u binnen 30 minuutjes alle benodigde data om Financieel Inzicht samen te stellen. Importeer de databronnen jaarlijks en u stelt een Financieel Jaarverslag samen. Handig voor pro actief jaarlijks inzicht en het monitoren van (financiële) doelstellingen.

AP Infographic DIA Financieel Inzicht & Overzicht - Stappenplan

Importeer verschillende databronnen in één keer. Zoals de IB-aangifte, VpB-aangifte, Jaarrekening en binnenkort de VIA

Verrijk vanuit een op maat gegenereerd overzicht snel en efficiënt de eventueel ontbrekende data

Genereer binnen 30 minuutjes het klant- vriendelijke rapport voor Financieel Inzicht of het Financieel Jaarverslag

Tijd voor actie!

DIA live in actie zien? Schrijf u dan in voor een online demo en zie in ongeveer 45 minuten hoe DIA uw dienstverlening kan versterken. Liever zelf aan de slag? Bestel dan DIA waarbij u de eerste maand kosteloos kunt opzeggen. Wij raden wel aan om na het plaatsen van uw bestelling, in te schrijven voor de kosteloze praktijktraining.

Bestellen

Bestel DIA Financieel Inzicht & Overzicht voor slechts € 295,- per jaar, per gebruiker.

Daarnaast is er een jaarlijkse vergoeding van € 35,- per Smart Klantdossier van toepassing. Uiteraard pas vanaf het moment dat u het dossier aanmaakt.

Bovendien is de eerste maand gratis, waarbij u binnen de eerste maand kosteloos kunt opzeggen.

Meer dan 3 licenties? Neem dan contact met ons op, u komt namelijk in aanmerking voor het kantoorabonnement met aantrekkelijke kortingen.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Inschrijven online demo

Inschrijven praktijktraining DIA

Bestelformulier