DIA Financiële Planning

DIA Financiële Planning is een applicatie speciaal ontwikkeld voor financiële planning aan de DGA, IB-ondernemer, statutair directeur en de particulier.

Met DIA versterkt u het proces van analyseren, adviseren en het managen in relatie tot doelstellingen, creëert u kansen en vergroot u de snelheid en efficiency van adviseren. Bovendien ondersteunen speciale functies u bij het doelgericht adviseren, in plaats van het opnieuw opstellen van een integrale financiële planning in een nieuw dossier.

Werkend op basis van een procesmatige structuur met real time berekeningen, die uitgaat van verrijken en het steeds verder uitbouwen van een adviesdossier. Met volledig behoud van historie, inclusief reproduceerbare rapporten.

Via efficiënte invoer met veel importmogelijkheden, realiseert u een strategisch inzetbare Financiële Nulmeting en een Financieel Jaarverslag. Waarna u uw advies en conclusie vastlegt om vervolgens een naadloos aansluitend én klantvriendelijk adviesrapport te genereren. Aangevuld met een diepgaande cijfermatige onderbouwing in Excel voor u als adviseur.

Life Event Planning & Next
1 dossier per klant, meer heeft u niet nodig. Door de smart opzet van dossiervorming in combinatie met Life Event Planning en de functie Next, plant u Life Event gestuurd inclusief het behoud van historische data en rapporten. Selecteer het gewenste Life Event, maak een subdossier aan met Next waarbij alle gegevens automatisch worden overgenomen, voer de aanpassing door en u heeft in no-time een aangepaste financiële planning.

Middels deze functionaliteit creëert u een Life Event gebaseerde Financiële Planning Tijdlijn voor uw klant.

Pérfect voor doelgericht adviseren.

Life Event Automation
Met deze functie rekent u in één keer de effecten van een Life Event door op alle overige Life Events en scenario’s. Tweak vervolgens door aan de juiste ‘knoppen’ te draaien, waarna er real time een resultaat en naadloos aansluitend klantvriendelijk rapport wordt gegenereerd dat aansluit bij de wensen van uw klant.

Life Event Automation werkt bovendien nauw samen met Life Event Planning & Next.

Features
Nieuwsgierig naar de overige features van DIA? Download deze dan via het menu in de sidebar.

Investering
DIA Financiële Planning is al beschikbaar vanaf € 990,- per jaar.

Tevens maakt DIA Financiële Planning onderdeel uit van Member DIA Financiële Planning.
Een Financieel Planning Ecosysteem.

Meer weten? Vraag dan een investeringsvoorstel, proeflicentie of een online demo aan via het menu in de sidebar.

FinSourceOne Platform

Wordt Member en ontsluit alle features!

Naar de Memberships