DIA Life Event Advisor

Met deze modulaire uitbreiding adviseer je op maat. Maak gebruik van alle data uit de Wealth Monitor en adviseer Life Event georiënteerd. Koppel Life Events op het moment dat het advies daarom vraagt en bouw klantdossiers stapsgewijs uit.

AP Infographic DIA Life Event Planning

Geen complexe en kostbare financiële planning, maar Life Event georiënteerde advisering. Compact, to the point én budgetvriendelijk!

Informeer je klant jaarlijks en pro actief over de actieve Life Events en bewaak financiële doelstellingen

Adviseer op basis van 8 Life Events, welke volledig automatisch doorrekenen bij (jaarlijkse) aanpassingen in de Wealth Monitor

Life Events

Advies op maat, adviseer dus Life Event georiënteerd! Voeg Life Events toe aan het adviesdossier, op het moment dat het advies daarom vraagt. Bovendien communiceren de Life Events via de Wealth Monitor met elkaar, waardoor aanpassingen real time worden doorgerekend. Laat je advisering naadloos aansluiten bij de situatie van de klant en bouw adviesdossiers geleidelijk uit.

Stoppen met werken

Overlijden

Arbeidsongeschiktheid

Ondernemingen

Woningen & Panden

Kinderen

Echtscheiding

Erfenis

"Vergeet kostbare integrale financiële planning en kies voor

advies op maat. Kies voor Life Event georiënteerde advisering"

Features

Omdat de Wealth Monitor onderdeel uitmaakt van DIA Life Event Advisor, beschikt deze module over dezelfde interessante en handige features. Teveel om allemaal op deze pagina te kunnen behandelen. Daarom tref je onderstaand de meest interessante functies aan. Voor een overzicht van alle functies klik je hier.

Life Events & Scenario's

DIA beschikt over 8 uitgebreide Life Events. Die ieder meerdere scenario's automatisch kunnen doorrekenen.

Maatwerk Life Event Advisering

Activeer Life Events op het moment dat het advies daarom vraagt. Adviseer op maat en bouw adviesdossiers steeds verder uit.

Financieel Jaaroverzicht

Creëer een Financieel Jaaroverzicht door twee opvolgende dossiers aan elkaar te koppelen.

Monitor doelstellingen

Ondersteun en adviseer je klant jaarlijks bij het realiseren van de financiële doelstellingen. 

Koppeling Financieel Inzicht

Door een slimme koppeling rekenen alle Life Events en scenario's, aanpassingen in Financieel Inzicht automatisch door.

Insights

Duik in de cijfers en onderliggende berekeningen met Insights. Een zeer uitgebreide export naar Excel zodat je precies in beeld hebt wat er onder de motorkap gebeurt.

Tijd voor actie!

DIA live in actie zien? Schrijf dan in voor een online demo en zie in ongeveer 45 minuten hoe DIA jouw dienstverlening kan versterken. Liever zelf aan de slag? Bestel dan DIA waarbij je de eerste maand kosteloos kunt opzeggen. Wij raden wel aan om na het plaatsen van je bestelling, in te schrijven voor de kosteloze praktijktraining.