DIA Pakketoverzicht

Team Up & Mix Licenties

Werk je samen met collega's van andere afdelingen, maar niet iedereen heeft dezelfde licenties nodig? Bepaal dan welke modules per afdeling nodig zijn, mix licenties en werk samen aan klantdossiers.

Eerst proberen?

DIA eerst uitproberen? Geen probleem! DIA is de eerste maand gratis en per maand opzegbaar. Heb je mooi de gelegenheid om DIA eerst uit te proberen.

Online demo

DIA liever eerst in actie zien? Schrijf dan in voor een online demo en zie in ongeveer 45 minuten hoe DIA jouw dienstverlening kan versterken.

De pakketten

Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt, maar de pakketten zijn in een handomdraai te upgraden. Er is dus geen verplichting om direct groot te beginnen. Maar ken je de Memberships al? Erg interessant vanwege het kennisplatform en de kortingen op de dossiers.


DIA Wealth Monitor

DIA Life Event Advisor

Memberships

Wealth Monitor

Life Event Advisor

Idiligo Online Klantmeetings

Kennisplatform

Servicedesk Vaktechniek

Interessante kortingen

Abonnementen


Maandelijks opzegbaar (1ste maand gratis)

Investering per maand (p.p)

€ 25,-

€ 50,-

Bekijk pakketten

Investering per dossier (p.m)

€ 2,92

€ 2,92/€ 6,25

Bekijk pakketten

Genoemde bedragen zijn exclusief b.t.w. 

Bestellen & Proberen

DIA is de eerste maand gratis en maandelijks opzegbaar. Dit geeft je mooi de gelegenheid om het gewenste abonnement eerst uit te proberen.

Wij raden wel aan om na het plaatsen van je bestelling, in te schrijven voor de kosteloze praktijktraining.

Meer dan 3 licenties? Neem dan contact met ons op, je komt namelijk in aanmerking voor het kantoorabonnement met aantrekkelijke kortingen.

Bestelformulier DIA