ODV-robot

Ieder jaar volledig geautomatiseerd je ODV-berekeningen op een rij! Voeg eenmalig dossiers toe en de ODV-robot neemt alle jaarlijkse handelingen uit handen. Met de ODV-robot kies je voor gemak én ontzorging.

Automatisering van al je jaarlijkse ODV-berekeningen

Een overzichtelijk dashboard waarmee je direct alle dossiers, resultaten en adviessignalen in beeld hebt

Exporteer relevante resultaten naar Excel t.b.v. een efficiënte verwerking voor de verloning en jaarrekening

Geen rekensheets meer onderhouden, geen manuele handelingen meer, maar wel tijdsbesparing, volledige ontzorging én gemak!

Werking & functies

De ODV-robot draait iedere derde donderdag van januari. Voorafgaand passen wij het Marktrente gemiddeld U-rendement aan en je wordt per e-mail geïnformeerd dat de ODV-robot weer gaat draaien. Zodra alle berekeningen zijn uitgevoerd ontvang je een bevestiging met managementinformatie, waarna de rapporten gedownload kunnen worden om toe te zenden aan je klant. Vanzelfsprekend kun je ook handmatig berekeningen uitvoeren.

Berekeningen

Alle mogelijke berekeningen zijn opgenomen. Zoals de berekening voor de uitstel- of uitkeringsfase, de berekening op balansdatum of omzettingsverjaar- dag, ingegane pensioenen omzetten, prognoses doorrekenen en automatische toetsingen. Én natuurlijk de transitorische post.

Adviessignalen

Ontvang periodiek signalen met betrekking tot belangrijke adviesmomenten. Zoals de naderende AOW-leeftijd, de ingang van een uitkering of het einde van een uitkering. Zodat je tijdig geïnformeerd wordt om je klant te adviseren.

Rapport

De ODV-robot genereert per dossier een duidelijk leesbaar en klantvriendelijk rapport. Inclusief grafische ondersteuning. De rapporten kun je individueel of in bulk downloaden.

Export

Exporteer alle relevante resultaten naar Excel, om aan te leveren bij de loonadministratie en samenstelafdeling. Zodat zij snel en efficiënt de resultaten kunnen verwerken.

Uploadservice

Meer dan 50 dossiers aan te maken? Daar ondersteunen wij je graag bij met onze Uploadservice!

Voordelen

Geen eigen rekensheets meer onderhouden, altijd actuele berekeningen, geen manuele handelingen meer, forse tijdsbesparing, gemak én optimalisatie van je marge.

Tijd voor actie!

Geïnteresseerd in de ODV-robot? Onderstaand vind je de investering en de mogelijkheid om kosteloos te registreren. Liever eerst testen? Vraag dan een proeflicentie aan, dan kun je een maand lang testen. 

Jouw investering

Slechts € 10,- exclusief BTW per dossier per jaar.

Meer dan 100 dossiers? Vraag dan een maatwerk voorstel aan!

Ben je Member Life Event Advisor, dan beschik je reeds over de ODV-robot en geniet je repeterend tot 60% korting op de dossierprijs.

Werking vergoeding per dossier

Je betaalt pas voor een dossier, vanaf het moment dat je het aanmaakt. Maak je gedurende het jaar dossiers aan, dan worden deze pro-rata tot de contractvervaldatum van de overeenkomst aan je gefactureerd.

Je bepaalt dus zelf hoeveel én wanneer je dossiers aanmaakt. Je kunt de ODV-robot al inzetten vanaf 1 dossier.

Bestelformulier ODV-robot