ODV-robot

 

Ieder jaar volledig geautomatiseerd uw ODV-berekeningen op een rij!
Voeg eenmalig uw dossiers toe en de ODV-robot neemt alle jaarlijkse werkzaamheden over. Het enige wat u nog hoeft te doen, is het rapport mailen naar uw klant.

Ieder jaar volledig geautomatiseerd uw ODV-berekeningen op een rij

Een overzichtelijk dashboard waarmee u direct alle dossiers, resultaten en statussen in beeld heeft

Exporteer relevante resultaten om aan te leveren bij de loonadministratie en samenstelafdeling

Geen manuele handelingen meer en optimalisatie van uw interne processen rondom de ODV-berekeningen

Werking & functies

De ODV-robot draait iedere derde donderdag van januari. Voorafgaand passen wij het Marktrente gemiddeld U-rendement aan en wordt u geïnformeerd dat de ODV-robot weer gaat draaien. Zodra alle berekening zijn uitgevoerd ontvangt u een bevestiging met managementinformatie, waarna u de rapporten kunt downloaden en toezenden aan uw klant. Vanzelfsprekend kunt u tussentijds ook handmatig berekeningen uitvoeren.

Berekeningen

Alle mogelijke berekeningen, zoals de berekening voor de uitstel- of uitkeringsfase inclusief naadloze overgang, de berekening op balansdatum of omzettingsverjaardag, ingegane pensioenen omzetten, prognoses doorrekenen en automatische toetsingen. En natuurlijk de transitorische posten.

Signalen

Ontvang periodiek signalen met betrekking tot belangrijke data uit de dossiers. Zoals de naderende AOW-leeftijd, de ingang van een uitkering of het einde van een uitkering.

Rapport

De ODV-robot genereert per dossier een duidelijk leesbaar en klantvriendelijk rapport. Inclusief grafische ondersteuning. De rapporten kunt u individueel of in bulk downloaden.

Export

Exporteer alle relevante resultaten om aan te leveren bij de loonadministratie en samenstelafdeling, zodat zij snel en efficiënt de resultaten kunnen verwerken.

Uploadservice

Meer dan 50 dossiers aan te maken? Daar ondersteunen wij u graag bij met onze Uploadservice!

Voordelen

Geen eigen rekensheets meer onderhouden, geen manuele handelingen meer, forse tijdsbesparing en optimalisatie van uw marge.

Tijd voor actie!

Geïntresseerd in de ODV-robot? Onderstaand vindt u de investering en de mogelijkheid om kosteloos te registreren. Liever eerst testen? Dan vraagt u gewoon een kosteloos account aan. Wij factureren aan het einde van iedere maand, dus wanneer u uw testdossiers voor die tijd deactiveert worden deze niet meegenomen in de facturering.  

Uw investering

Slechts € 10,- exclusief BTW per dossier per jaar.

Heeft u meer dan 100 dossiers? Vraag dan een maatwerk voorstel aan!

Werking vergoeding per dossier

U betaalt pas voor een dossier, vanaf het moment dat u het aanmaakt. Maakt u gedurende het jaar dossiers aan, dan worden deze pro-rata tot de contractvervaldatum van de overeenkomst aan u gefactureerd.

U bepaalt dus zelf hoeveel én wanneer u dossiers aanmaakt. U kunt de ODV-robot inzetten vanaf 1 dossier.

Ja, ik bestel de ODV-robot