Member FinFlix

Hét meest complete online PA & PE-kennisplatform voor Wft!

FinFlix is het meest complete online Wft Kennisplatform voor Wft Adviseurs,
Verzekeraars en Banken. FinFlix omvat alle kennismodules en tools die jij goed kunt gebruiken voor je
Wft PA en PE.

Ongeacht de Wft-beroepskwalificaties die op jou van toepassing zijn, ze staan allemaal tot jouw beschikking.

Je krijgt toegang tot de kennismodule voor Wft PA, tot de uitgebreide e-learning (inclusief microlearning) voor Wft PE en je kunt ‘eindeloos’ voorbereiden op je
examens met de geavanceerde examenbank.

Daarnaast monitort de Kennis Monitor continue je kennisniveau en je PA-voortgang. En voor leidinggevenden is het Management Dashboard beschikbaar.

Member FinFlix - Akkermans & Partners

24/7

FinFlix is 24/7 beschikbaar zodat jij kunt studeren op het moment dat het jou uitkomt. In de trein, op je gemak thuis op de bank. Jij bepaalt en kunt het zo inrichten dat je meer tijd voor jezelf en je gezin overhoudt.

De eenvoudige werking van de Wft PA-module zorgt namelijk dat je met een minimale tijdsbesteding actueel blijft. Wij informeren je wanneer er een nieuw kennisartikel gepubliceerd is, je klikt door naar het artikel, leest het artikel, maakt de toetsvraag en je bent aantoonbaar actueel.

Heb je verdieping nodig nodig? Dan klik je gewoon door naar de Wft PE-microlearning. Het is allemaal standaard opgenomen in FinFlix

Kostprijs Wft (PE) examens

En om het geheel extra aantrekkelijk te maken, bestel je alle Wft PE-examens tegen kostprijs.

BesparingsCalculator

Je krijgt niet alleen de beschikking over alle nodige tools, maar alle kennisartikelen voor de Wft PA zijn ook nog eens voorzien tips, downloads, externe links en je hebt de mogelijkheid om vragen te stellen.

Daarnaast krijg je toegang tot al het vaknieuws dat wij ‘dagelijks’ publiceren en dat je volledig kunt afstemmen op jouw dienstverlening en interesses. Kortom, één groot compleet kennisplatform!

En dit alles tegen een dusdanige scherpe investering, dat wij ervan overtuigd zijn dat jij potentieel fors kunt besparen op je huidige ‘verplichte’ kosten voor de Wft PA & PE.

Vraag daarom de besparingscalculator aan en ontdek zelf hoeveel jij kunt besparen!

Life Event Advisor Kortingen - Akkermans & Partners
Duurzaam - Akkermans & Partners

Duurzaam

Duurzaam studeren en toch slagen gaat perfect hand in hand!

De 100% digitale leeromgeving zorgt dat je permanent actueel bent, dat je beschikt over artikelgerelateerde microlearning én de geavanceerde examenoefenbank bereidt jou perfect voor op het examen.

Ons slagingspercentage van 93% is tenslotte minimaal zo hoog als andere opleiders met examentrainingen.