Wft- en/of Financiële Planning Specialist

Akkermans & Partners breidt haar Kennisgroep uit!

Ben jij de Wft- en/en financiële planning specialist – met software affiniteit – die ons team komt versterken?

Wie wij zijn
Als full-service pensioen- en financiële planning specialist, hebben wij de voorbije 35 jaar een prachtige en toonaangevende reputatie weten op te bouwen in de markt van verzekeraars, PPI’s, pensioenfondsen, accountants & belastingadviseurs, pensioenadviseurs en tussenpersonen.

Wij bieden vanuit de disciplines Legal & Advice, Corporate Solutions, Knowledge, Software en People & Projects, producten en diensten voor de thema’s Pensioen, Financiële Planning, Wft Advies & Beheer, Pension Auditing en Pensioencommunicatie.

Kennisgroep & wat ga je doen
De Kennisgroep is binnen onze organisatie, verantwoordelijk voor de vakinhoudelijke aspecten van onze dienstverlening. Van opleidingen tot software, van advisering tot pensioenweblog.

Ondanks dat je breed dient te kunnen acteren binnen de Kennisgroep, zijn wij specifiek op zoek naar versterking ten behoeve  van onze softwarediscipline. Waarbij je vakinhoudelijke wensen en eisen gaat vertalen naar softwarematige oplossingen.

Daarnaast dien je commerciële ondersteuning te bieden tijdens presentaties, workshops, gebruikerstrainingen en online demo’s. Zodat je een goede feeling met de advies- en gebruikersmarkt houdt en proactief gewenste functionaliteiten kunt signaleren.

Maar ook je betrokkenheid bij de vakinhoudelijke ontwikkeling van BI (Business Intelligence) en AI (Artificial Intelligence) is zeer gewenst.

Een prachtige uitdaging toch?!

Wie ben jij?
Ben jij een enthousiaste en gemotiveerde Wft- en financiële planning specialist, die tijdens workshops en gebruikerstrainingen, onze software op een enthousiaste manier onder de aandacht weet te brengen bij gebruikers en prospects?

Kun jij zowel zelfstandig als in teamverband werken én ben je daarnaast communicatief vaardig, gesprekspartner voor alle niveaus qua kennis en kunde? En heb je affiniteit met IT, BI en AI? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat verwachten we van jou?

  • Je bezit (zeer) ruime kennis op het gebied van de diverse Wft vakgebieden en financiële planning;
  • Je bent bekend met actuele marktontwikkelingen in de adviesmarkt, bij uitvoerders, de toezichthouder en wetgever;
  • Je ontwikkeld jezelf continue vakinhoudelijk door en volgt graag nieuwe ontwikkelingen;
  • Je hebt ervaring met het geven van presentaties voor kleine én grote groepen;
  • Je hebt ervaring met softwareontwikkeling/opstellen van functionele ontwerpen en/of procesmatig werken;
  • Je bezit uitgebreide kennis van Excel.

Wat krijg je van ons?
Een inspirerende werkplek in een monumentaal pand in Tilburg. Een hecht en transparant team  met collega’s van alle afdelingen. Een ontspannen en informele werksfeer. Ruimte voor persoonlijke verantwoordelijkheid en ontwikkeling in een groeiende organisatie.

Hebben we je overtuigd?
Dan ontvangen wij graag jouw motivatiebrief met CV per mail: servicedesk@akkermans.nl  

Interim of detachering oplossingen behoren niet tot de mogelijkheden.
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

FinSourceOne Platform

Wordt Member en ontsluit alle features!

Naar de Memberships