Artikel FD Selections: Pensioen: www.mijnpensioenoverzicht.nl

Wordt dit een commercieel verhaaltje, zult u nu denken? Nee hoor. www.mijnpensioenoverzicht.nl is de nieuwe naam voor www.pensioenregister.nl. Nou ja, nieuwe naam, voor het publieksgedeelte van de site van het pensioenregister dan.

Een paar weken geleden, zo na de zomervakantie, dacht ik plots: hoe zou het toch met ons pensioenregister zitten. Ik hoor zo weinig? Snel gegoogled ……en ontgoocheld kwam ik achter de nieuwe naam?!

Wie dat bedacht heeft, vraagt u zich nu af? Ja, dat doe ik ook. Het gaat mij nog niet eens om de naam op zich, maar wel het idee hierachter. Wie heeft dat, wanneer en vooral waarom bedacht??

Wat ik vooral zo jammer vindt, is dat alle inspanning die ik mij de afgelopen jaren heb getroost om het pensioenregister te promoten - want daar ben ik een grote fan van – zonde van mijn tijd en die van mijn toehoorders is geweest. Want, in al mijn lezingen én columns (en dat zijn er nogal wat!) heb ik steeds geroepen: surf op 1 januari 2011 – nadat u ontnuchterd bent – naar www.pensioenregister.nl, pak uw BSN-nummer en ga aan de slag!

Aan allen dus bij deze: surf niet naar www.pensioenregister.nl. maar naar www.mijnpensioenoverzicht.nl.!

Had het dan gewoon www.uniformpensioenoverzicht.nl. genoemd, dan was het in ieder geval uniform. Ergens kwam ik al www.mijnpensioenverziocht.nl tegen, tja, dat krijg je met zo’n lange naam!

Enfin, al met al leest u tussen de regels door wel wat ik ervan vind. Waerdenburgh Assuradeuren (www.mijnpensioen.nl), Nationale-Nederlanden (www.mijnnn.nl) en Joomla (www.pensioenoverzicht.nl) zijn er in ieder geval blij mee. Het is hen gegund!

O ja, en www.mijnpensioenregister.nl hoeft u niet snel meer te claimen….dat heb ik al gedaan!

PS. Uiteraard zal ik mij vanaf nu volledig in dienst zetten van www.mijnpensioenoverzicht.nl, daar hoeft u zich dus geen zorgen over te maken!

Informatie

  • Pensioen Algemeen
  • Donderdag 26 maart 2015