De PensioenKaravaan voor advocaten rijdt weer in het najaar 2012!

Gommer & Partners Pensioen Advocaten organiseert in samenwerking met Oysterwyck Hogeschool en Balieplus voor het 10e jaar de PensioenKaravaan voor advocaten.

Van 19 november tot en met 28 november worden, op 6 locaties in Nederland, middagsessies georganiseerd om advocaten te informeren over de laatste pensioenactualiteiten en ontwikkelingen in relatie tot hun werkzaamheden. 

Het regeerakkoord, de versnelde verhoging van de AOW leeftijd en de aanpassing van het Witteveen kader zijn volop in het nieuws! Wat verandert het regeerakkoord aan de eerdere plannen en hoe gaat het concreet worden ingevuld? Ook voor uw cliënten is zekerheid van pensioen en toekomstige kosten van cruciaal belang. Voor ondernemingen ligt aansprakelijkheid voor pensioenclaims op de loer. De PensioenKaravaan voor Advocaten biedt de kennis én oplossingen die u als advocaat nodig heeft om uw cliënten voor te bereiden op de toekomst! 

In het voorjaar van 2012 werd de PensioenKaravaan gewaardeerd met een spectaculaire 8,5!

Voor informatie of een inschrijvingsformulier kunt u contact opnemen met het secretariaat van Gommer & Partners. Telefoonnummer 013 - 507 07 40 of e-mail:pensioen@gommeradvocaten.nl.

Informatie

  • Pensioen Algemeen
  • Maandag 23 maart 2015