Persbericht: Novak intensiveert samenwerking met Akkermans & Partners

Nederlandse Organisatie van Accountants en Accountantskantoren (Novak) intensiveert de samenwerking met Akkermans & Partners. “De toenemende dynamiek en problematiek in pensioenland noopt hiertoe”, stelt Guus Ham, directeur van Novak. “Zowel ten aanzien van de DGA- als het werknemerspensioen, maar ook gezien de interpretatie van de AFM inzake pensioenadvies door accountantskantoren”.

Vanuit Novak Pensioen Management, powered by Akkermans & Partners, krijgen de leden primaire ondersteuning vanuit Akkermans & Partners Legal & Advice. Hierdoor zijn de Novak-leden uitstekend in staat om – afhankelijk van eigen niveau en keus – hun relaties te ondersteunen. Ook gaat Novak samen met Akkermans & Partners pensioenopleidingen aanbieden en kunnen de leden gebruik maken van aantrekkelijke afspraken over de pensioensoftware van Akkermans & Partners.

“Hiermee zijn de Novak-leden klaar voor de gevolgen van het Pensioen Akkoord en ‘nieuwe pensioenwereld” aldus Theo Gommer van Akkermans & Partners.

* Over Novak
Stichting Novak (Nederlandse Organisatie van Accountants en Accountantskantoren) ontwikkelt zich als de belangenbehartiger voor MKB Accountantskantoren (AA/RA) in Nederland. Novak stelt zich ten doel deelnemers zo effectief en efficiënt mogelijk te laten functioneren in hun werkomgeving onder meer door het behalen van schaalvoordelen op het gebied van kennis, kunde en inkoop.

** Over de Akkermans & Partners Groep
De Akkermans & Partners Groep is een toonaangevende speler in de markt van financiële dienstverlening. Zij levert advies, verzorgt opleidingen, ontwikkelt software en detacheert pensioen, zorg- en hypotheekspecialisten. Haar opdrachtgevers zijn pensioenfondsen, verzekeringsmaatschappijen, consultants, intermediairs, accountants, advocaten, belastingadviseurs en ondernemers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Tilburg. Akkermans & Partners heeft verder vestigingen in Naarden en Rotterdam, alsmede in Antwerpen (België). Gommer & Partners Pensioen Advocaten is geaffilieerd met de Akkermans & Partners Groep.

Informatie

  • Pensioen Algemeen
  • Donderdag 26 maart 2015