Ook weer herpublicatie V&A’s inzake RVU’s

image_pdf

Zo’n 2 weken geleden startte het Centraal Aanspreekpunt Pensioenen van de Belastingdienst (CAP) met een grote herpublicatie-actie. Het startsein werd toen gegeven voor een herpublicatie van  in totaal 30 V&A’s op het terrein van pensioenen, loonstamrechten en regelingen voor vervroegde uittreding (RVU’s) opnieuw gepubliceerd op www.belastingdienstpensioensite.nl. Op vrijdag 10 november 2017 zijn weer ruim 20 V&A’s op die vakterreinen opnieuw gepubliceerd. En afgelopen vrijdag 17 november 2017 was het weer raak: er werden weer dik 20 V&A’s in een ‘aangepast’ jasje gestoken.

Voor RVU’s gaat het om de volgende V&A’s:

  • Reorganisaties; objectief criterium voor ontslag; oudere werknemers hogere ontslaguitkering (Vraag en antwoord 13-008)
  • Pseudo-eindheffing 52% over drukkende uitkeringen regeling voor vervroegde uittreding vanaf 1 januari 2011 (Vraag en antwoord 10-009)

Klik met de linker muisknop op het volgende plaatje voor een actueel en chronologisch overzicht van de door het CAP gepubliceerde V&A’s op genoemde terreinen.

CAP

 

Erik van Toledo
Over Erik

Erik van Toledo is werkzaam als fiscaal-technisch medewerker bij de Belastingdienst, regio Amsterdam. Zijn specialismen zijn lijfrenteproducten, kapitaalverzekeringen en bancaire spaarvarianten, en ontslag-/loonstamrechten. Tevens participeert hij in de landelijke Kennisgroep [...]

Bekijk profiel