WFT INITIEEL OPLEIDINGEN

Ook voor Wft Intieel opleidingen kun je natuurlijk bij
Akkermans & Partners terecht.

Wij helpen je om snel en eenvoudig je Wft-diploma te behalen. Met de memotrainer en het e-learning leerpad kun je onbeperkt oefenen met vragen en neem je aangereikte kennis slim en makkelijk op. Uiteraard op de manier die het best bij jou past. Online, klassikaal of blended. Wft Initieel bieden we aan in samenwerking met onze partner NIBE-SVV.

Wft initieel examens & Wft PA

Zodra je zover bent, ga je jouw Wft Initieel Examen afleggen. Dat je vanzelfsprekend via ons én tegen inkoopprijs kunt bestellen. Zodra je het Wft Examen succesvol hebt afgerond, activeer je de betreffende kennis-module gewoon binnen jouw FinFlix-account om aantoonbaar actueel te blijven.

Akkermans & Partners - Wft initieel

Wft Initieel opleidingen

In samenwerking met NIBE-SVV biedt Akkermans & Partners de volgende Wft Initieel opleidingen aan.

Basis

Inkomen

Schade Zakelijk

Consumptief Krediet

Pensioen

Vermogen

Hypothecair Krediet

Schade Particulier

Zorg

Bespaar jaarlijks fors op je ‘verplichte’ Wft-kosten

Het ‘all in one’ kennisplatform FinFlix kent een dusdanig scherpe investering, dat wij ervan overtuigd zijn dat je jaarlijks potentieel fors kunt besparen op je huidige ‘verplichte’ Wft-kosten. En niet alleen op de Wft PA en PE, maar ook op de Wft Examens die wij tegen kostprijs aanbieden. Wij hanteren alleen een kleine reserveringsfee.

Bekijk alle features van Member FinFlix of plan meteen een Wft Besparingsafspraak en ontdek hoeveel jij jaarlijks kunt besparen.

Bestellen

De investering voor een Wft Initieel opleiding (e-learning) bedraagt € 143,- . Ben je Member FinFlix, dan krijg je 7,5% korting op alle Wft Initieel opleidingen.